Řeším následující problém:
Jako logo na stránkách www.konenadlomem.cz je použita flash animace. V IE i v Opeře se zobrazí korektně už při prvním načtení. Ve FF se zobrazí až při přechodu na jinou stránku. Na úvodní se nenačte. Při návratu z jiné stránky na úvodní se pak už zobrazí taky korektně.
Nějaká idea, proč se toto děje ?
Při otevírání ve FF jde vidět jak se flash načítá, ale pak se objeví hláška LOAD FAILD.
díky za rady...
chyba načítání flashe ve FF
Re: chyba načítání flashe ve FF
Problém se nepodařilo vyřešit. první načtení stránky stále LOAD FAIL, při při přechodu na jinou ok. Tak jsem to prozatimně vyřešil "po německu", homepage metatagem přesměruje na úvodní stránku a tkto le flash logo načte. Ale proč pouze fe FF první načtení neprobíha korektně mi moc jasné není... 

U mna korektne v F3.
Z biz
Z biz
Last edited by Anonymous on Sun Oct 05, 2008 10:10 am, edited 1 time in total.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Zkoumal jsem chování kdy se flash načítá a kdy ne. V opeře a FF se načte, pokud se zadá www.konenadlomem.cz
Pokud se zadá pouze konenadlomem.cz bez www, stránky se načtou bez loga. V ie se logo načte při obém zadání. Nějaká idea proč se to děje ?
d.
Pokud se zadá pouze konenadlomem.cz bez www, stránky se načtou bez loga. V ie se logo načte při obém zadání. Nějaká idea proč se to děje ?
d.
Presmerovanie z verzie bez www na verziu s www mozes pomocou Htaccess. Navyse zabranis duplicite stanok a vyhladavace ta za to pochvaliadavid540 wrote: Zkoumal jsem chování kdy se flash načítá a kdy ne. V opeře a FF se načte, pokud se zadá www.konenadlomem.cz
d.
Viac info: http://blog.seochat.sk/2007-11-11/htaccess-polopatisticky-riesenie-problemu-s-duplicitou/
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Díky, pomohlo to. Sice pořádně nevím, proč se ten flash nenačítal, ale problém byl tímto vyřešen.z1k wrote:
Presmerovanie z verzie bez www na verziu s www mozes pomocou Htaccess. Navyse zabranis duplicite stanok a vyhladavace ta za to pochvalia
Viac info: http://blog.seochat.sk/2007-11-11/htaccess-polopatisticky-riesenie-problemu-s-duplicitou/
Mockrát DĚKUJU. d.
pokud je vyreseno, davejte prosim do nazvu topicku [vyreseno] at to mame aspon trochu prehledny...