LISE Sort by Custom Field Not Working

Have a question or a suggestion about a 3rd party addon module or plugin?
Let us know here.
Post Reply
WDJames
Forum Members
Forum Members
Posts: 19
Joined: Tue Feb 13, 2018 1:09 pm

LISE Sort by Custom Field Not Working

Post by WDJames »

Hello,

I'm using LISE to display a list which I wanted to sort by a particular field definition. The "orderby" parameter works apart from when sorting by custom field. I found the following bug which is still open http://dev.cmsmadesimple.org/bug/view/12039. Does anyone have any ideas on how to go around the issue?

Thanks,

James
User avatar
DIGI3
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 1419
Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Location: Victoria, BC

Re: LISE Sort by Custom Field Not Working

Post by DIGI3 »

I just disabled only_full_group_by, any decent host should be able to do that for you if you can't do it yourself.

I think a new LISE version is very close, but I know JoMorg is busy with lots of forks, and working on the core, so I'm not sure of a date.

As a potential workaround, sorting via javascript isn't too hard.
Not getting the answer you need? CMSMS support options
WDJames
Forum Members
Forum Members
Posts: 19
Joined: Tue Feb 13, 2018 1:09 pm

Re: LISE Sort by Custom Field Not Working

Post by WDJames »

Hi DIGI3,

Thanks for the comment. I've asked the host to disable that so hopefully it sorts the issue. Its weird because I've checked previous versions of LISE and it works as expected.

I can try Javascript sorting, however this site has the potential of having a lot of LISE items in the same page so ideally the items are sorted upon render.

Thanks and looking forward to the new LISE version.

James
Post Reply

Return to “Modules/Add-Ons”