• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Validating new site reports missing files
PostPosted: Wed Nov 20, 2019 11:06 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Aug 20, 2008 3:04 pm
Posts: 50
Hello,

I have been updating a few sites to the latest version 2.2.12 and I have an issue with one that has errors when updated.

In order to debug the issue I installed an entirely clean version of 2.2.12 and then ran the validation against the checksum file. It reported 486 missing files from the clean install, mostly language files by the looks of it, but this can't be right, can it?

Report of missing files is attached.

BTW: tried this with the PHAR and expanded installers with same results.

Thanks for any info you can provide.

Mark.


Attachments:
File comment: Missing files cmsms 2.2.12
cmsms2.2.12-missing-files.txt [17.03 KiB]
Downloaded 7 times
Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Validating new site reports missing files
PostPosted: Wed Nov 20, 2019 3:56 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 861
Location: Victoria, BC
I can verify that there's an issue with the checksum file - if you look more closely, only the language files are reported as missing (this is normal), the rest are checksum fails.

I've brought it up with the team. For the meantime, it's always a good idea to generate your own checksum after install/upgrade and after each major change anyway.

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Validating new site reports missing files
PostPosted: Fri Nov 22, 2019 4:46 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 861
Location: Victoria, BC
It turns out the problem was on my end in this case. The checksum uses /index.php and /lib/version.php to create the salt, and I had an older version.php file due to some previous testing. On a clean install everything works fine for me.

That said, 486 missing language files is exactly correct if you only installed English. If you scroll down and see that there's also some failed checksums then that could indicate a different issue.

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting