• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gallery not showing comment
PostPosted: Tue Sep 11, 2018 2:12 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Tue Sep 11, 2018 2:02 pm
Posts: 2
I am having a problem with the Gallery not displaying the comment. I have successfully added a comment to the subgallery called "restless" but I can't seem to get any other gallery to display a paragraph type comment about that particular gallery. My website is maryjaneparkerart.com.

I have tried deleting a gallery and re-adding it. The info I want to display shows in the admin page but does not display in the public site.

Thanks for your help,
Mary Jane


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Gallery not showing comment
PostPosted: Tue Sep 11, 2018 3:03 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 469
Location: Victoria, BC
It looks to me like the other galleries are showing a comment too - "Collection" has one, for example. Perhaps just a caching issue?

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Gallery not showing comment
PostPosted: Tue Sep 11, 2018 4:06 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Tue Sep 11, 2018 2:02 pm
Posts: 2
After I posted this I changed from Litebox to Fancybox and the comments started showing up. Not sure what the issue with Litebox is. But if they work with Fancybox I guess that's okay.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Gallery not showing comment
PostPosted: Tue Sep 11, 2018 7:34 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 469
Location: Victoria, BC
If you were curious you could compare the two templates, the Litebox one may have a typo or just not include the comment, but would be easy enough to add.

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Gallery not showing comment
PostPosted: Mon Sep 17, 2018 4:46 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sun Jan 07, 2007 4:32 pm
Posts: 221
Location: Italy
I added {$image->comment} after {$image->title}

in my PhotoSwipe template to show comments


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
A2 Hosting