• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: SimpleSiteMgr werkt niet meer
PostPosted: Sat Dec 23, 2017 10:49 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat May 07, 2011 2:10 pm
Posts: 20
Sinds een aantal weken werkt mij SimpleSiteMgr niet meer.
Op de pagina zelf staat: De laatste release informatie kan niet worden ontvangen uit de CMS Made Simple Forge. De onderstaande upgrade informatie kan incorrect zijn...

En wanneer ik hem handmatig probeer bij te werken (het overzicht) dan krijg ik de volgende melding: De laatste release informatie kan niet worden ontvangen uit de CMS Made Simple Forge. De onderstaande upgrade informatie kan incorrect zijn...

Hoe kan ik dit oplossen?

CMSMS: 2.2.5 Wawa
SimpleSiteInfo: 3.3
SimpleSiteMgr: 3.3


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: SimpleSiteMgr werkt niet meer
PostPosted: Sat Dec 23, 2017 12:09 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7548
Location: The Netherlands
Mijn eerste reactie is dat er wat op de hosting is gewijzigd... SimpleSiteMgr werkt bij mij normaal en ik heb geen andere foutmeldingen ontvangen.

De module informatie uit de Forge haalt SSM uit deze RSS feed http://dev.cmsmadesimple.org/project/latest_files.rss Die kan bij jou blijkbaar niet (meer) worden geladen.
Heb je geprobeerd debug aan te zetten in de config.php file?
Wil je de volledige Systeem Informatie hier eens neerzetten.

grt. Rolf

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return! [ Click here ]



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: SimpleSiteMgr werkt niet meer
PostPosted: Thu Jan 11, 2018 8:32 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat May 07, 2011 2:10 pm
Posts: 20
Hallo Rolf,
Sorry voor de late reactie.
Debug mode staat aan, ik zie alleen geen errors verschijnen.

Hier onder zie je de systeem informatie:

Code:
----------------------------------------------

Cms Version: 2.2.5

Installed Modules:

AdminSearch: 1.0.4
CMSContentManager: 1.1.6
CMSMailer: 6.2.14
CmsJobManager: 0.1.2
DesignManager: 1.1.4
FileManager: 1.6.5
FilePicker: 1.0.2
MenuManager: 1.50.3
MicroTiny: 2.2.2
ModuleManager: 2.1.3
Navigator: 1.0.8
News: 2.51.3
Revisions: 1.0-Beta2
SEOTools2: 1.2.1
Search: 1.51.2
SimpleSiteInfo: 3.3
SimpleSiteMgr: 3.3.1
ThemeManager: 1.1.8

Config Information:

php_memory_limit:
max_upload_size: 64000000
url_rewriting: mod_rewrite
page_extension:
query_var: page
auto_alias_content: true
locale:
set_names: true
timezone: Europe/Amsterdam
permissive_smarty: false

Php Information:

phpversion: 7.1.3
md5_function: Aan (Waar)
json_function: Aan (Waar)
gd_version: 2
tempnam_function: Aan (Waar)
magic_quotes_runtime: Uit (Onwaar)
E_ALL: 32759
E_STRICT: 2048
E_DEPRECATED: 8192
test_file_timedifference: Geen tijdsverschillen gevonden
test_db_timedifference: Geen tijdsverschillen gevonden
create_dir_and_file: 1
memory_limit: 128M
max_execution_time: 60
register_globals: Uit (Onwaar)
output_buffering: Aan
disable_functions: system, shell_exec, popen, proc_open, passthru, exec
open_basedir: /www/htdocs/marlyit:/tmp:/usr/local/lib/php
test_remote_url: Succes
file_uploads: Aan (Waar)
post_max_size: 64M
upload_max_filesize: 64M
session_save_path: Geen controle omdat 'open_basedir' actief is
session_use_cookies: Aan (Waar)
xml_function: Aan (Waar)
xmlreader_class: Aan (Waar)
check_ini_set: Aan (Waar)
curl: Aan

Performance Information:

allow_browser_cache: Uit (Onwaar)
browser_cache_expiry: 60
php_opcache: Aan (Waar)
smarty_cache: Uit (Onwaar)
smarty_compilecheck: Uit (Onwaar)
auto_clear_cache_age: Uit (Onwaar)
Server Information:

Server Software: Apache
Server Api: apache2handler
Server Os: Linux 2.6.32-696.16.1.el6.x86_64 Aan x86_64
Server Db Type: MySQL (mysqli)
Server Db Version: 5.6.38
Server Db Grants: Kan geen geldige "GRAND ALL" permissie vinden. Dit kan problemen opleveren bij het installeren of verwijderen van modules. Of zelfs bij het toevoegen of verwijderen van items, zoals pagina's.

Permission Information:

tmp: /www/htdocs/marlyit/tmp (0755)
tmp_cache: /www/htdocs/marlyit/tmp/cache (0777)
templates_c: /www/htdocs/marlyit/tmp/templates_c (0777)
modules: /www/htdocs/marlyit/modules (0755)
uploads: /www/htdocs/marlyit/uploads (0755)
Bestandscreatiemasker (umask): /www/htdocs/marlyit/tmp/cache (0777)
config_file: 0444
----------------------------------------------


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: SimpleSiteMgr werkt niet meer
PostPosted: Thu Jan 11, 2018 11:02 am 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7548
Location: The Netherlands
welke webhosting gebruik je?

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return! [ Click here ]



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: SimpleSiteMgr werkt niet meer
PostPosted: Fri Jan 12, 2018 10:47 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Mon Mar 30, 2015 7:13 am
Posts: 70
Location: Norway
Heb je geprobeerd te activeren
permissive_smarty: false
?

_________________
Image

My Projects Page
CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: SimpleSiteMgr werkt niet meer
PostPosted: Sun Feb 11, 2018 9:06 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat May 07, 2011 2:10 pm
Posts: 20
Oké, ik heb het één en ander geprobeerd.
Het lijkt er mee te maken hebben dat ik tegenwoordig alles via HTTPS doe.
Wanneer ik het via HTTP doe werkt het prima voor mij.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: SimpleSiteMgr werkt niet meer
PostPosted: Mon Feb 12, 2018 5:13 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7548
Location: The Netherlands
Ik gebruik op al mijn sites http geforceerd naar https en dat werkt zonder problemen.
Het zou kunnen zijn dat er bij jouw website/hosting daar iets verkeerd gaat.
Voor alsnog zie ik de oorzaak niet in de SimpleSiteMgr of -Info module liggen... Maar mocht je de oorzaak boven tafel krijgen ben ik natuurlijk wel bereid om de module aan te passen. Beide modules hebben verschillende troubleshoot opties ingebouwd.

grt. Rolf

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return! [ Click here ]



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
HostPapa CMS Made Simple hosting