Dobrý den,
v manažeru obrázků nahraji obrázek jakékoliv velikosti, obrázek se zdárně nahraje, ale v manažeru obrázků se zobrazí jen popisek bez náhledu (resp. jen prázdný náhled s popiskem, jako když si vypnete zobrazování grafiky v prohlížeči). Když na obrázek kliknu, objeví se chybová hláška "Internal Server Error, The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.".
Přes ftp obrázky normálně vidím, takže nahrané tam jsou.
Ani by mi absence náhledu zase tolik nevadila, ale obrázky nelze vložit ani do článku, prostě se tam nezobrazí a to už je horší.
Práva u adresáře upload i podadresářů jsou 777, tak to je snad dobře.
Děkuji velice předem za rady.
správce obrázků - nezobrazují se thumbs
Re: správce obrázků - nezobrazují se thumbs
to zni, jako by jsi mel spatne v config.php cesty ke slozce s obrazky, zkus si to jeste jednou prekontrolovat.
Děkuju za reakci, pokud myslíš toto:
#Default path and URL for uploaded images in the image manager
$config['image_uploads_path'] = '.......';
$config['image_uploads_url'] = $config['root_url'] . '/uploads/images';
Zkoušel jsem cestu různě měnit, ale vždy systém napsal "invalid base directory". Takže to asi nebude ten problém. V zoufalství jsem nainstaloval CMS Made simple na jiný hosting a tam to funguje normálně. Srovnával jsem cesty (viz. výše) a jsou stejné, tak nevím.
Zatím jsem zjistil, že stejně se chová i správce souborů, tzn. soubor nahraju, objeví se ve složce na ftp i v manažeru souborů. Vše jakoby probíhá dobře, až do doby, kdy na soubor kliknu (neobjeví se - jen chybová hláška viz. níže) nebo ho chci vložit do stránky /není tam/.
Kdyby byly ještě nějaké nápady, mám se třeba hodit informace o systému z adminu?
Díky, díky...
#Default path and URL for uploaded images in the image manager
$config['image_uploads_path'] = '.......';
$config['image_uploads_url'] = $config['root_url'] . '/uploads/images';
Zkoušel jsem cestu různě měnit, ale vždy systém napsal "invalid base directory". Takže to asi nebude ten problém. V zoufalství jsem nainstaloval CMS Made simple na jiný hosting a tam to funguje normálně. Srovnával jsem cesty (viz. výše) a jsou stejné, tak nevím.
Zatím jsem zjistil, že stejně se chová i správce souborů, tzn. soubor nahraju, objeví se ve složce na ftp i v manažeru souborů. Vše jakoby probíhá dobře, až do doby, kdy na soubor kliknu (neobjeví se - jen chybová hláška viz. níže) nebo ho chci vložit do stránky /není tam/.
Kdyby byly ještě nějaké nápady, mám se třeba hodit informace o systému z adminu?
Díky, díky...
Měl jsem stejný problém s hostingem, jakmile jsem aktivoval .htaccess tak zmizely obrázky.