• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: CGBlog Pretty URLs broken
PostPosted: Fri Jan 04, 2019 5:33 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Fri May 22, 2015 4:35 pm
Posts: 6
Created a new site (replacing an existing one) using a subdomain. Just made the site live and the pretty URLs in CGBlog broke. Worked fine in testing and development, but now that we are live with the full domain (instead of sub) CGBlog pages are showing up as broken links.

Worked perfectly yesterday using sub-domain. Pretty URLs work fine on site and on News module.

Checked config and htaccess and then flushed cache, but no help.

site:
https://ushrnetwork.org/blog/resources

On Dreamhost
CMSMS 2.2.8
PHP 7.2
CGBlog 1.15.8
linux/apache server
mysql 5.6.34


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: CGBlog Pretty URLs broken
PostPosted: Fri Jan 04, 2019 5:54 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 760
Location: Victoria, BC
Check the news settings and make sure the detail page is set to an actual page. Change it, submit, and change it back if needed.

If that doesn't help, see if it works when creating a new News article, and/or if re-submitting the entry helps.

Then try temporarily disabling pretty urls and/or renaming .htaccess. Clear the site cache between every testing step.

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: CGBlog Pretty URLs broken
PostPosted: Sun Jan 06, 2019 4:42 am 
Offline
New Member
New Member

Joined: Fri May 22, 2015 4:35 pm
Posts: 6
Problem is in CGBlog, not news.

Tried removing pretty urls, clearing cache, testing and then adding pretty urls, clearing cache, testing. did not work.

Ready to try more things, however!

Thanks!


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: CGBlog Pretty URLs broken
PostPosted: Mon Jan 07, 2019 12:09 am 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 760
Location: Victoria, BC
CGBlog is a fork of News so the other suggestions should still apply.

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: CGBlog Pretty URLs broken
PostPosted: Mon Jan 07, 2019 12:20 am 
Offline
New Member
New Member

Joined: Fri May 22, 2015 4:35 pm
Posts: 6
Thanks for the help.

I backed up the database and did a full uninstall of CGBlog, then reinstalled it and SQL'd in the old data. It is working fine now, but seems like a bug.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting Nation - Managed CMSMS Hosting