Dobrý den,
používám statistic modul 1.1.3, nedaří se mi v nastavení modulu nastavit odesílání emailů se statistikami.
Nic jsem neměnil, jen jsem do políčka "Posílat statistiky mailem na adresu:" napsal svoji funkční emailovou adresu. (zkoušeno několik).
CMSMailer modul je funkční (vyzkoušeno pomocí testu na stejnou adresu, kterou mám nastavenu ve statistikách).
Máte s tím někdo zkušenost, funguje to vůbec? Nebo se musí něco nastavit?
Děkuju moc
Statistiky emailem
Re: Statistiky emailem
Osip wrote:Dobrý den,
používám statistic modul 1.1.3, nedaří se mi v nastavení modulu nastavit odesílání emailů se statistikami.
Nic jsem neměnil, jen jsem do políčka "Posílat statistiky mailem na adresu:" napsal svoji funkční emailovou adresu. (zkoušeno několik).
CMSMailer modul je funkční (vyzkoušeno pomocí testu na stejnou adresu, kterou mám nastavenu ve statistikách).
Máte s tím někdo zkušenost, funguje to vůbec? Nebo se musí něco nastavit?
Děkuju moc
Odvažuji se ještě jednou zkusit, zda-li někdo odpoví. Vše výše, snad bych doplnil, že mi to nejde na 2 webech ze dvou, u obou funguje CMSMailer - zkušební odesílání. Je třeba ještě někde něco nastavit? Jsem docela začátečník, je možné že jsem někde něco přehlédl.
Vygooglil jsem mezitím, že podobný problém pár lidí už mělo, ale žádné řešení (cca 2 případy).
Budu rád, i když jen krátce napíšete, zda-li funkci odesílání statistik na zadaný email (v nastavení modulu) v modulu Statistics používáte a funguje-li vám, ať nezkoumám slepou cestu.
Přijde mi to jako hodně užitečná funkce, tak snad někdo používá a napíše.
Děkuji
Pane. Okrem emailu treba este nastavit volbu: AKo často odosielať mail.
Odporucam radsej pouzivat Google Analytics

kuzmany wrote:Pane. Okrem emailu treba este nastavit volbu: AKo často odosielať mail.
Díky za reakci, volbu "jak často odesílat email" mám nastavenu, a přesto stále nikde nic, v tom bohužel problém nebude, i když by bylo fajn, kdyby to bylo tak jednoduché

Modul statistics se mi líbí, rád bych nalezl řešení, pokud nenajdu, možná přijde na řadu Google Analytics. Btw, v GA je možnost odesílati statistiky emailem? Netvrdím, že je to superzásadní funkce, ale zrovna teď by se mi hodila.
Ale snad ještě někdo poradí a rozchodím to v těch statistikách ...
GA vie odosielat prehlady emailom.
Statistics som pozrel do kodu, a odosielanie sa ma robit v casovom intervale a ten sa kontroluje vzdy pri vstupe na stranku. Takze nic viac sa nastavovat nemusi.
Statistics som pozrel do kodu, a odosielanie sa ma robit v casovom intervale a ten sa kontroluje vzdy pri vstupe na stranku. Takze nic viac sa nastavovat nemusi.
Hm, tak asi smůla, zřejmě zkusím ty GA. Ale je to škoda, že to nejde, modul jinak schopný a dostačující dle mého.kuzmany wrote:GA vie odosielat prehlady emailom.
Každopádně díky