Nefunkční TinyMCE Wysiwyg
Nefunkční TinyMCE Wysiwyg
Zdravím všechny uživatele cmsms a chci vás poprosit o radu. Nefunguje mi modul TinyMCE verze 2.6.5. Četl jsem tady rady jako zresetovat modul do základního nastavení, ale ani to nepomáhá. Při editaci jakéhokoliv obsahu se mi nástroj nezobrazí a veškeré texty či cokoliv jiného zobrazuje v HTML. Zkoušel jsem snad vše. Přehrát databázi zálohou vytvářenou cca týden zpátky kdy vše bylo funkční, přeinstalovat modul, nahrát jinou verzi modulu, dokonce v podadresáři znovu nainstalovat nejnovější verzi cms a překlopit na ni databázi. Nic nepomohlo. Budu vděčný za jakoukoliv radu a předem děkuji.
Re: Nefunkční TinyMCE Wysiwyg
skus sa pohrat v nastaveniach modulu TinyMCE Wysiwyg ci nahodou nemas odskrtnute Zobraziť checkbox pre vypnutie/zapnutie WYSIWYG editora:
Já se právě vůbec do nastavení TinyMce nedostanu. Nebo dostanu, ale zobrazí mi jen ty hlavní karty, ale pod nimi nic. Žádné nastavení...
Daj si zobrazit zdrojovy kod stranky, a mala by byt na konci hlaska, ktora by mala vysvetlit kde je problem.flazzi wrote:Já se právě vůbec do nastavení TinyMce nedostanu. Nebo dostanu, ale zobrazí mi jen ty hlavní karty, ale pod nimi nic. Žádné nastavení...
Zdrojový kód žádnou chybu nezobrazuje. Dokonce v něm celý obsah modulu je a přitom se v klasické podobě nezobrazí. Zkoušel jsem i jiné prohlížeče.
mozno by pomohol upgrade na najnovsiu verziu cmsms
Zkoušel jsem v podadresáři nainstalovat nejnovější verzi cmsms, ale nepomohlo. Při přechodu na administrační panel ta samá chyba. Nefunkční TinyMCE. Ukazuje se mi hláška, že je povolen PHP safe mode, který může způsobovat problémy s cmsms... Což by snad bylo jediné rozumné vysvětlení, jen mi nejde do hlavy proč to vždy fungovalo i v režimu safe modu a teď nikoliv...