WYSIWIG editor (copy from Word)

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
Greenie
New Member
New Member

WYSIWIG editor (copy from Word)

Post by Greenie »

(Omlouvám se za angličtinu v nadpisu, ale chtěl jsem zkrátit délku nadpisu)

Dobrý večer,

mám takovou otázku. Měl jsem možnost pracovat s jiným webem, který měl jiný WYSIWIG editor (To je ten editor s těma čudlíkama :D) a tam je volba kopírovat z Wordu. Tato volba je i v CMSMS, ale na těch jejích stránkách bylo vkládání práce z Wordu do editoru lepší. Jednalo se o to, že ten daný systém nepřeváděl text, pozice, obrázky a další věci do stylů definované webem, ale nechal je tak jak vypadají ve Wordu.

Dám příklad: Vytvořím si tabulku jako je ta dole ve Wordu.
Image
Ale, když ji vložím do CMSMS WYSIWIG editoru, tak se stane tohle:
Vkládání do editoru
Image
Tabulka v editoru
Image

Takže se chci zeptat, jestli nejde udělat, aby se zkopírovaná tabulka zobrazovala stejně jako ve Wordu.

Děkuji,
Greenie
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Re: WYSIWIG editor (copy from Word)

Post by kuzmany »

Skus to nakopirovat priamo do editora. Ikonka wordu sluzi na skopirovanie z wordu, kedy sa filter snazi kod ocistit ovsetky znacky, ktore vysype do html word
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
kino

Post by kino »

Toto jsem resil u jednoho klienta, kdyz to ve wordu udelas a nakopirujes primo, tak to vypada velmy podobne, ale prijde s tim hromada MS html balastu, kterej pak muze delat problemy jinde. To tlacitko na kopirovani z vordu slouzi k tomu aby to ten balast osekalo, tim padem kod html je cisci, ale musisi si pomoci css stylu nadefinovat, jak to ma vypadat.
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Jedine realne riesenie je predpripavit si styly, copy/paste z wordu je smrt. Pokial chce obsah vkladat klient, treba mu dat skolenie, alebo si taketo zlozitejsie update bude musiet dat vzdy urobit programatorovi/koderovi.
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
kino

Post by kino »

souhlasim s kuzmanym, tinyMCE dobre umi udelat styly, kdyz to tam prijde jako tabulka, tak ty to dobre muzes upravit pomoci css, ale kopirovani z jakehokoliv programu od MS i jinych je nekdy smrt...
kuzmany
Power Poster
Power Poster

Post by kuzmany »

Takisto funguje v editore Vlastný dropdown / Custom dropdown, kde si mozes dat predpripravit kus html kodu aj so stylmi. Tiez super riesenie.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”