Díky za odpověď, ta mě ubezpečila, že na ACTIVE24 to chodí. Tak jsem to cele smazal a znova nakopíroval (kompletně zkontroloval jestli je to tam všechno) a už to chodí. Pravděpodobně to bylo nabořené při kopírování. Dík
Ahoj, zkouším rozchodit CMS made simple na hostingu ACTIVE24 a nedaří se mi to (PHP i MySQL bych tam měl mít funkční). Dle návodu jsem to nakopíroval, změnil práva na adresáře. Po přihlášení přes FTP na ACTIVE24 se dostanu na ftp://mojedomena.cz ale vlastní prezentace je uložena v podadresáři /www ten je přístupný z netu. To beru jako root a tam jsem nakopíroval CMS made simple. Po zadání www.mojedomena.cz/install mi to huláká... dík moc za pomoc.
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /www/doc/www.mojedomena.cz/www/install/lib/class ... .class.php in /www/doc/www.mojedomena.cz/www/install/index.php on line 39
Warning: require_once(/www/doc/www.mojedomena.cz/www/install/lib/class ... .class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /www/doc/www.mojedomena.cz/www/install/index.php on line 39
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/www/doc/www.mojedomena.cz/www/install/lib/class ... .class.php' (include_path='.:/usr/share/php') in /www/doc/www.mojedomena.cz/www/install/index.php on line 39
[VYŘEŠENO] CMS made simple a ACTIVE24
[VYŘEŠENO] CMS made simple a ACTIVE24
Last edited by cybmag on Sat Nov 14, 2009 11:18 pm, edited 1 time in total.
Re: CMS made simple a ACTIVE24
To je zvláštní. Mám jeden web u Active24 a vše jede bez problémů.
Podle tvých chybových hlášení to vypadá, že umístění máš správné, takže mne napadá jen problém s právy na jednotlivé složky.
Podle tvých chybových hlášení to vypadá, že umístění máš správné, takže mne napadá jen problém s právy na jednotlivé složky.
Re: [VYŘEŠENO] CMS made simple a ACTIVE24
Díky za odpověď, ta mě ubezpečila, že na ACTIVE24 to chodí. Tak jsem to cele smazal a znova nakopíroval (kompletně zkontroloval jestli je to tam všechno) a už to chodí. Pravděpodobně to bylo nabořené při kopírování. Dík