Ahoj, nevíte, jak co nejjednodušeji vložit do stránky thumbnail?
Rád bych do stránky vložil náhled a po kliknutí by "vyskočil" velký obrázek. Zatím to dělám přes {LightBox image='/uploads/images/velky.jpg' thumb='uploads/images/maly.jpg'}.
Jenže pro paní, která se stará o obsah, je to dost složité. Nejlepší by bylo, kdyby to šlo přes tinymce. Zkusil jsem nainstalovat modul Thumbnails, který náhledy vytvoří automaticky. Jenže jak je přidat do stránky v tinymce? Přes přidání obrázku to nejde, nejsou vidět (i když v adresáři jsou).
Nemáte nějaký nápad?
Thumbnail
Re: Thumbnail
Skus si nainstalovat novu verziu editora http://dev.cmsmadesimple.org/project/files/12. Tusim ze by tam mala byt mozno automatickeho resize obrazku pri nahravani, ale takisto aj moznost zobrazovat nahlady v zozname.
Este som to ale nepozeral a ide o beta verziu, takze treba si davat bacha, niektore veci nemusia fungovat korektne
Este som to ale nepozeral a ide o beta verziu, takze treba si davat bacha, niektore veci nemusia fungovat korektne
Yes, it's me: MleCMS, MleDomains, ModuleGenerator, URLWatchdog, Youtuber, Extended Content Blocks, Extended Tools, Analytics etc.
Re: Thumbnail
Ahoj Veduci, díky za nakopnutí 
Novou verzi jsem naistaloval - automatický resize jsem zapnul, ale fungoval tak napůl. Fotku zmenšil, ale jen na 96x72. A to i když jsem zkusil např. 200x200.
Pak jsem v nastavení tiny uviděl checkbox "Zobrazit soubory náhledů v seznamu: " a ejhle náhledy se zobrazovaly i ve výběru obrázků.
A teď to přijde: pro jistotu jsem se podíval i do tiny verze 2.4.13 (ta je teď v cmsms 1.5.4) a hle tento checkbox tam je taky
Poté stačilo obalit obrázek odkazem a je hotovo.
Ještě jsem zkoušel použít tag {ImageGallery picFolder="uploads/images/"}, ale ten nezobrazil vůbec nic.

Novou verzi jsem naistaloval - automatický resize jsem zapnul, ale fungoval tak napůl. Fotku zmenšil, ale jen na 96x72. A to i když jsem zkusil např. 200x200.
Pak jsem v nastavení tiny uviděl checkbox "Zobrazit soubory náhledů v seznamu: " a ejhle náhledy se zobrazovaly i ve výběru obrázků.
A teď to přijde: pro jistotu jsem se podíval i do tiny verze 2.4.13 (ta je teď v cmsms 1.5.4) a hle tento checkbox tam je taky

Poté stačilo obalit obrázek odkazem a je hotovo.
Ještě jsem zkoušel použít tag {ImageGallery picFolder="uploads/images/"}, ale ten nezobrazil vůbec nic.