Tłumaczenia wersji 1.0 - 1.0.6

Pomoc po polsku dla CMS Made Simple
Locked
numer9

Tłumaczenia wersji 1.0 - 1.0.6

Post by numer9 »

Hej,
jak pewnie wszyscy zaintersowani wiedzą, tłumaczenia w wersji 1.0 mają swój silnik i centrum tłumaczeń, dzięki temu praca jest miła i przyjemna i idzie do przodu, jak ktoś ma czas i siły :D

My w każdym razie (polski zespół tłumaczy, do którego ostatnio dołączyłem, żeby udostępnić moje tłumaczenia dla wszystkich) - jesteśmy ostatnio "na fali". W rankingu aktywności projektów mamy pierwsze miejsce ;) i sporo materiału powstaje specjalnie dla Polaków.

svn.cmsmadesimple.org/svn/translatecenter/modules/

nowa wersja tłumaczeń (aktualne wszystkie pliki) są kopiowane z nowym wydaniem CMS-MS. Teraz np. 1.0.2 ma już parę chwil, a nasze tłumaczenia zmieniają się prawie każdego dnia. Dlatego z tego linku możecie pobierać aktualne pliki.

Mam nadzieję, że zachęciłem parę osób do skorzystania z CMS MS i powiększymy zespół. A największe zapotrzebowania na tłumaczenia możecie też zgłaszać na forum, w ramach możliwości będziemy realizować...
Last edited by numer9 on Fri Jun 01, 2007 1:14 pm, edited 1 time in total.
numer9

Re: Tłumaczenia wersji 1.0 - 1.0.6

Post by numer9 »

Hej,
właśnie dodałem całkiem sporo tłumaczeń modułu Front-End-Users (do obsługi użytkowników portalowych itp.)

Razem ze "standardową" instalką jednak te tłumaczenia nie będą dostępne, dopiero przy budowaniu następnej "paczki" modułu jest to aktualizowane. Ale zawsze można zrobić to ręcznie. Jak komuś się przyda, proszę:

http://svn.cmsmadesimple.org/svn/transl ... /pl_PL.php

trzeba zapisać sobie ten plik, potem wejść w strukturę plików CMS-a, w modules/FrontEndUsers/lang/ext/pl_PL -> i tam go zapisać (zastępujący obecny, starszy nieco plik).

Mam nadzieję, że ktoś skorzysta  ;D
Badyl

Post by Badyl »

Kawał dobrej roboty :)
mon_kowal

Post by mon_kowal »

Dobrze, że są jeszcze bezinteresowni ludzie... Oby takich więcej:)
Monika

Tłumaczenia pisemne, tłumaczenia ustne, tłumaczenia przysięgłe
stormfly
New Member
New Member

Post by stormfly »

Jak ostatnio instalowałem cms made simple to zniknęła możliwość instalacji po polsku, a kiedyś pamiętam, że była. Może niedługo wróci ;)
Locked

Return to “Polish - Polski”