• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: [Løst] Opsætning af Google Analytics
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 1:55 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Wed Feb 19, 2014 1:51 pm
Posts: 6
Hejsa

Jeg er ny til CMS Made Simple.

Jeg skal havde tilføjet en sporingskode fra Google Analytics til mine sider, hvilket var ret simpelt sidst jeg skulle gøre det i Frontpage.

Men nu hvor min side ligger i dette system er jeg simpelthen blank på hvordan jeg skal gøre det korrekt, er der nogle af Jer der kan hjælpe mig her, eller kender noget til det?

Mvh.


Last edited by Minime on Thu Feb 20, 2014 5:59 pm, edited 1 time in total.

Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Opsætning af Google Analytics
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 2:27 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Sun Jan 02, 2005 9:10 pm
Posts: 483
Location: Denmark
Hejsa Minima

Den smarteste måde at gøre det på er at lave en "global indholdsblok". Find det i menuen og opret en ny.
Men et par vigtige ting! For det første slå WYSIWYG fra for blokken, og for det andet, så skal der skrives lidt ekstra, så det kommer til at se sådan ud:
Code:
{literal}
GoogleAnalytics-kode
{/literal}

Dette er fordi systemet ikke kan finde ud af javascript med mindre det bliver pakket ind i de der literal-ting.

Nå du har oprettet blokken, så se den tag der skal til og kopiér den. Det er noget i stil med {global_content name='mingooglekode'}
Denne kode skal sættes ind i skabelonen du benytter, eller eventuelt i header'en, hvilket du kan gøre ved at tilføje det i feltet Globale Metadata på siden Adminstration->Global konfiguration.

Det lyder måske meget indviklet alt sammen, men det tar 1 min at gøre ;-)

Mange hilsener
Silmarillion/Morten


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Opsætning af Google Analytics
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 2:49 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Wed Feb 19, 2014 1:51 pm
Posts: 6
Ej hvor fedt det virker.

Er du sikker på jeg skal gøre følgende, efter jeg har lavet en "global indholdsblok"?:

Quote:
Nå du har oprettet blokken, så se den tag der skal til og kopiér den. Det er noget i stil med {global_content name='mingooglekode'}
Denne kode skal sættes ind i skabelonen du benytter, eller eventuelt i header'en, hvilket du kan gøre ved at tilføje det i feltet Globale Metadata på siden Adminstration->Global konfiguration.


Går jeg ind i "vis kilde" på min hjemmeside så ligger Google sporingskoden nemlig dobbelt. Det kan godt være jeg ikke skal tage mig af det, nu hvor det virker. Men vil bare lige sikre mig.

Og mange tak for det hurtige svar det er sku iorden. :)


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Opsætning af Google Analytics
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 3:09 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Sun Jan 02, 2005 9:10 pm
Posts: 483
Location: Denmark
Super, det var så lidt :)
Lyder mærkeligt at den ligger der 2 gange!? Satte du den både i skabelonen og i de globale metadata? For det skal kun være en af stederne :)
Bare at oprette en global indholdsblok bør ikke indsætte koden nogen steder. Dem bruger man sådan til små stykker man nemt vil kunne rette i uden om det egentlige indholds/skabelon-arbejde :)

Men hvis det virker, såå :)

Du siger bare til hvis du støder på andre spørgsmål :)

m.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Opsætning af Google Analytics
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 3:20 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Wed Feb 19, 2014 1:51 pm
Posts: 6
Ahh "{global_content name='Google'}"var lagt ind i skabelonen også (dog forkert), derfor lå den dobbelt, hvor kun den ene virkede.

Men det virker nu. ;D

Jeg vender tilbage når der er noget andet der driller, jeg ikke selv kan finde svaret på herinde. O0


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting