• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC


Forum rules


Only administrators can post or move items here.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Media query missplaced?
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 4:48 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Mon Apr 07, 2008 4:15 pm
Posts: 68
Location: Sweden
I am trying to add a media query. But if I do, the stylesheet gets corrupted.
The media query do not appear in the stylesheet, but as a attribute on "media" in the link tag (attached image).
This is strange or a bug.

(what i do, in a video:)
https://goo.gl/q8KCeh


Attachments:
mediaquery.png
mediaquery.png [ 149.25 KiB | Viewed 1334 times ]
Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Media query missplaced?
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 5:57 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 6:44 pm
Posts: 8164
Location: Fernie British Columbia, Canada
Media queries can be used inside the contents of the stylesheet OR on the link tag.
If the media query is on the link tag, the browser will do the media query test to determine if it needs to load the stylesheet at all.

The Design Manager (just like cms 1.x) allows you to enter a media query for the link tag (that's what the media query tab is for).

If you want a media query inside your stylesheet... then it goes into the stylesheet contents itself.

_________________
Follow me on twitter
Please post system information from "Extensions >> System Information" (there is a bbcode option) on all posts asking for assistance.
--------------------
If you can't bother explaining your problem well, you shouldn't expect much in the way of assistance.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: [invalid] Re: Media query missplaced?
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 6:20 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Mon Apr 07, 2008 4:15 pm
Posts: 68
Location: Sweden
OK, I misunderstood it.
I propose to add a clearer explanation in the help file.

Thank you for your answer!


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting Nation - Managed CMSMS Hosting