CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

[fixed] "Next" button during phar upgrade
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=84&t=72651
Page 1 of 1

Author:  oliver341 [ Sat Apr 04, 2015 6:13 pm ]
Post subject:  [fixed] "Next" button during phar upgrade

At a few points during the phar upgrade process, the "Next" button is both visible and clickable whilst the server is performing tasks like extracting files and upgrading the database.

Wouldn't it be safer to only display the "Next" button, or make it clickable, once the server has finished performing its current operations?

Author:  calguy1000 [ Sat Apr 04, 2015 7:46 pm ]
Post subject:  Re: "Next" button during phar upgrade

yeah, I have to take care of those again.

Author:  calguy1000 [ Sat Apr 04, 2015 9:34 pm ]
Post subject:  Re: "Next" button during phar upgrade

and... solved.

Author:  oliver341 [ Sat Apr 04, 2015 9:37 pm ]
Post subject:  Re: "Next" button during phar upgrade

Nice! The Easter Bunny will be pleased.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/