CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

[fixed] bad display when using an import design
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=84&t=72170
Page 1 of 1

Author:  archeo [ Sat Jan 17, 2015 2:34 pm ]
Post subject:  [fixed] bad display when using an import design

Hello,

During study on [url viewtopic.php?f=82&t=71549]xml export bug[/url], I have discovered an other bug.
To reproduce it follows this steps :
1 - export a design with a CSS name "print" for exemple "Top simple navigation + left subnavigation + 1 column"
2 - import the xml file : "Top simple navigation + left subnavigation + 1 column 2"
3 - assign this design to a page.
Résults :
- only a part of the page is displayed
- in CSS page there is no media type checked
- checking "print" item gives a correct display

bye

Author:  jce76350 [ Sat Jan 17, 2015 3:28 pm ]
Post subject:  Re: bad display when using an import design

Confimed on WAMP and Web server In french

1- Export Top simple navigation + left subnavigation + 1 column
2 import Top simple navigation + left subnavigation + 1 column2
so on a Web page using the design Top simple navigation + left subnavigation + 1 column2
- On CSS no validated check box "type de média"
- On source of the webb page"<link rel="stylesheet" type="text/css" href=..." I can see the print css
- the display of the Web page is in simplified mode
I check the Print in "media type" display of the Web page is OK

Author:  jce76350 [ Mon Jan 19, 2015 10:19 am ]
Post subject:  Re: [confirmed] bad display when using an import design

Solved in rev 9816

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/