• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC


Forum rules


Only administrators can post or move items here.



Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: [fixed?] Installation - added email is not saved+links
PostPosted: Tue May 20, 2014 12:19 am 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Sat Apr 18, 2009 10:09 pm
Posts: 1425
Location: Maidenhead, UK
I added an email address during the installation process.

When I go to My Preferences -> My Account the email address field is blank. (I can add one there and it saves OK at that stage).


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Installation - added email is not saved
PostPosted: Tue May 20, 2014 8:29 am 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
\$1:
My Preferences -> My Account the email address field is blank
Confimed on last rev 88

and the email is not sent on process install

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [confirmed] Installation - added email is not saved
PostPosted: Sat Jul 19, 2014 6:03 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 6:44 pm
Posts: 8167
Location: Fernie British Columbia, Canada
fixed it for next release, thanks.

_________________
Follow me on twitter
Please post system information from "Extensions >> System Information" (there is a bbcode option) on all posts asking for assistance.
--------------------
If you can't bother explaining your problem well, you shouldn't expect much in the way of assistance.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [fixed] Installation - added email is not saved
PostPosted: Sat Jul 19, 2014 8:54 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
OK the mail is sent (rev SVN 112)

\$1:
Voici les détails de votre installation.
Nom d'utilisateur: xxxx
mot de passe : xxxx
Dossier d'installation : F:\Sites\Test\temp2
root URL : /\Sites\Test\temp2

But...
the root URL is incorrect

real root URL http://localhost/test/temp2
The root_path F:\Sites\Test\temp2

Note the URL at the end of installation step 9
- web site = http://localhost/SitesTestemp2
- admin = http://localhost/SitesTestemp2/admin

EDIT Only with the SVN files not the phar installer ;)
same problem on WAMP Windows and Linux

on Linux link at the end of step 9
http://jcportable/testcms2_2/admin
real root : http://jcportable/sites/test/testcms2_2/admin
root_path : /home/jc48/sites/test/testcms2_2

With the phar installer all is OK mail, links and the links at the end of step 9.

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [fixed] Installation - added email is not saved
PostPosted: Sun Jul 20, 2014 8:10 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
Rev 116
nothing changed
always Only with the SVN files not the phar installer
Not critical for the moment

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [fixed] Installation - added email is not saved
PostPosted: Mon Jul 21, 2014 12:24 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
rev SVN 117 test on files NOT on PHAR installer

After install mail sent
\$1:
mail
Dossier d'installation : F:\Sites\Test\temp2
root URL : ://localhost/\Sites\Test\temp2/
http://localhost/Test/cmsmadesimple2_install/://localhost/SitesTestemp2/admin


link at the end of step 9 on WAMP windows
\$1:
 http://localhost/Test/cmsmadesimple2_install/://localhost/SitesTestemp2/admin

real root_path F:\Sites\Test\temp2
real root URL http://localhost/test/temp2

link at the end of step 9 Linux
\$1:
http://jcportable/sites/test/install_2/://jcportable/testcms2_2/admin


Test Also with PHAR installer refresh mode
- link at the end of step 9 WAMP windows
\$1:
http://localhost/test/temp2/cmsms-2.0-beta2-install.php/://localhosthttp://localhost/test/temp2/admin

real root URL http://localhost/test/temp2

- link at the end of step 9 Linux
\$1:
link http://jcportable/sites/test/testcms2_2/cmsms-2.0-beta2-install.php/://jcportablehttp://jcportable/sites/test/testcms2_2/admin

real root : http://jcportable/sites/test/testcms2_2/admin

balance sheet
- rev 122 the PHAR installer gives the links OK at the end of step 9
- But Not OK for the files SVN (installation assistant)

- Other rev 116 and 117 links are not correct

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Installation - added email is not saved+links
PostPosted: Sat Jul 26, 2014 4:29 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
last rev 120

test test on files NOT on PHAR installer
After install mail sent
mail
\$1:
Dossier d'installation : F:\Sites\Test\temp2  -> OK
root URL : http://localhost/\Sites\Test\temp2/  -> Error

link at the end of step 9 on WAMP windows
\$1:
http://localhost/SitesTestemp2/admin  -> Error would be  http://localhost/test/temp2/admin

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Installation - added email is not saved+links
PostPosted: Sat Jul 26, 2014 5:21 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
last rev 122

test test on files NOT on PHAR installer
After install mail sent
mail
\$1:
Dossier d'installation : F:\Sites\Test\temp2
root URL : http://localhostF:\Sites\Test\temp2/

link at the end of step 9 on WAMP windows
No active links
so the source is
\$1:
<__script__ type="text/javascript">set_block_html('bottom_nav','Super ! Nous avons terminé. Vous pouvez maintenant <a href="http://localhostF:\Sites\Test\temp2/">visiter votre site Web</a> ou vous connecter au <a href="http://localhostF:\Sites\Test\temp2/admin">panneau d’administration</a>.');</__script>

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Installation - added email is not saved+links
PostPosted: Sat Jul 26, 2014 7:21 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
rev 125 test test on files NOT on PHAR installer

mail
\$1:
Dossier d'installation : F:\Sites\Test\temp2
root URL : http://localhost/F:/Sites/Test/temp2/


link at the end of step 9 on WAMP windows
http://localhost/F:/Sites/Test/temp2/admin
Error would be http://localhost/test/temp2/admin

EDIT test with PHAR installer mail and links are Ok

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [fixed?] Installation - added email is not saved+links
PostPosted: Sun Oct 12, 2014 10:43 am 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Mon May 29, 2006 1:20 pm
Posts: 1947
Location: Rouen
@ Rolf can you put this topic into Closed Issues
I will repost for the links problem on files installation later

_________________
Jean-Claude Etiemble


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting