• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: [closed] Creating tables failed in installer
PostPosted: Sat Jun 23, 2012 8:36 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7638
Location: The Netherlands
SVN Rev. 8099
Installer step 6:
Quote:
Creating module_smarty_plugins table... [failed]
Creating routes table... [failed]

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return!



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Creating tables failed in installer
PostPosted: Sun Jun 24, 2012 10:01 am 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Sun Apr 19, 2009 9:33 am
Posts: 1307
Rev: 8100

Saw the [failed] message in installer step 6 but the tables are created fine:

Code:
mysql> desc cms_routes;
+---------+--------------+------+-----+---------+-------+
| Field   | Type         | Null | Key | Default | Extra |
+---------+--------------+------+-----+---------+-------+
| term    | varchar(255) | NO   | PRI | NULL    |       |
| key1    | varchar(50)  | NO   | PRI | NULL    |       |
| key2    | varchar(50)  | YES  |     | NULL    |       |
| key3    | varchar(50)  | YES  |     | NULL    |       |
| data    | text         | YES  |     | NULL    |       |
| created | datetime     | YES  |     | NULL    |       |
+---------+--------------+------+-----+---------+-------+
6 rows in set (0.00 sec)

mysql> desc cms_module_smarty_plugins;
+-----------+--------------+------+-----+---------+-------+
| Field     | Type         | Null | Key | Default | Extra |
+-----------+--------------+------+-----+---------+-------+
| sig       | varchar(80)  | NO   | PRI | NULL    |       |
| name      | varchar(80)  | YES  |     | NULL    |       |
| module    | varchar(160) | YES  |     | NULL    |       |
| type      | varchar(40)  | YES  |     | NULL    |       |
| callback  | varchar(255) | YES  |     | NULL    |       |
| available | int(11)      | YES  |     | NULL    |       |
| cachable  | tinyint(4)   | YES  |     | NULL    |       |
+-----------+--------------+------+-----+---------+-------+
7 rows in set (0.00 sec)

_________________
The CMSMS Builder is a tool to help you develop and optimize CMS Made Simple >= 2.2.3 themes, it is made by a developer for developers.

I you like an automated file based work-flow this project might be for you. It is usable to kick-start a new CMSMS project or it can be applied to existing ones.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [fixed?] Creating tables failed in installer
PostPosted: Sun Jun 24, 2012 7:15 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7638
Location: The Netherlands
Should be fixed.

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return!



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [not fixed] Creating tables failed in installer
PostPosted: Tue Jun 26, 2012 7:08 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7638
Location: The Netherlands
In SVN rev. 8118 no [failed] messages, but there are several index lines:
Quote:
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating content_props table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating crossref table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating css table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating css_assoc table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return!



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [not fixed] Creating tables failed in installer
PostPosted: Sat Jul 07, 2012 9:46 am 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7638
Location: The Netherlands
Not fixed in rev. 8162

Quote:
Creating additional_users table... [done]
Creating admin_bookmarks table... [done]
Creating index in admin_bookmarks table... [done]
Creating adminlog table... [done]
Creating admin_recent_pages table... [done]
Creating content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating content_props table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating crossref table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating css table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating css_assoc table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating event_handlers table... [done]
Creating events table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating group_perms table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating groups table... [done]
Creating htmlblobs table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating additional_htmlblob_users table... [done]
Creating modules table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating module_deps table... [done]
Creating module_templates table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating permissions table... [done]
Creating siteprefs table... [done]
Creating templates table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating user_groups table... [done]
Creating userprefs table... [done]
Creating index in content table... [done]
Creating users table... [done]
Creating userplugins table... [done]
Creating version table... [done]
Creating module_smarty_plugins table... [done]
Creating routes table... [done]
Importing sample data... [done]
Setting admin account information... [done]
Setting sitename... [done]
Creating additional_users table sequence... [done]
Creating admin_bookmarks table sequence... [done]
Creating admin_recent_pages table sequence... [done]
Creating content table sequence... [done]
Creating content_props table sequence... [done]
Creating css table sequence... [done]
Creating events table sequence... [done]
Creating event_handlers table sequence... [done]
Creating group_perms table sequence... [done]
Creating groups table sequence... [done]
Creating htmlblobs table sequence... [done]
Creating additional_htmlblob_users table sequence... [done]
Creating permissions table sequence... [done]
Creating templates table sequence... [done]
Creating users table sequence... [done]
Creating userplugins table sequence... [done]

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return!



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [not fixed] Creating tables failed in installer
PostPosted: Sat Jul 07, 2012 2:08 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 6:44 pm
Posts: 7986
Location: Fernie British Columbia, Canada
This is the same string being used to describe creating different indexes on the cms_content table. though it is vague, there is no error. and this is old stuff (not new in 1.11 afaik)... so not gonna fix it.

_________________
Follow me on twitter
Please post system information from "Extensions >> System Information" (there is a bbcode option) on all posts asking for assistance.
--------------------
If you can't bother explaining your problem well, you shouldn't expect much in the way of assistance.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting