CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

Hello, my English is not very good. CMS 1.9.4.2
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=8&t=82288
Page 1 of 1

Author:  cmsfad [ Thu Jun 18, 2020 9:27 am ]
Post subject:  Hello, my English is not very good. CMS 1.9.4.2

I have a CMS with version 1.9.4.2. something old.
It worked well but now it does not login in the backoffice the server answers the request but it does not tell me the wrong password or anything, it only updates the page and does not send me the password.
Do you know anything about it?

only problems with admin

$CMS_VERSION = "1.9.4.2";
$CMS_VERSION_NAME = "Faanui";
$CMS_SCHEMA_VERSION = "34";


hellpp!!!!!

Author:  DIGI3 [ Thu Jun 18, 2020 2:02 pm ]
Post subject:  Re: Hello, my English is not very good. CMS 1.9.4.2

The short answer is going to be: upgrade your site.

It's going to be a guessing game for us, but my guess is that it's an https issue - the admin from that long ago probably has mixed content and your browser is now preventing the form from submitting. As a short term fix until you can upgrade you could try putting an .htaccess in the /admin folder to force NON-https, then clear your browser cache and try again - making sure to visit the http: version of the url.

Note that this is just a guess, it could also be a php version issue, a browser plugin, some other server change, a corrupt or hacked installation, or any number of other things.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/