After upgrade from 1.12.1 to 2.0.1.1, content editing broke

For questions and problems with the CMS core. This board is NOT for any 3rd party modules, addons, PHP scripts or anything NOT distributed with the CMS made simple package itself.
Post Reply
hasanen
Forum Members
Forum Members
Posts: 38
Joined: Tue Feb 15, 2011 8:44 am
Location: Helsinki, Finland

After upgrade from 1.12.1 to 2.0.1.1, content editing broke

Post by hasanen »

Hi

I upgraded 3 sites on weekend from 1.12.1 -> 2.0 -> 2.0.1.1 and all sites have this same issue. I'm looking for any hints where to start debugging this issue.

I can update templates and settings, but when I try to save page I get this:
Image

Is it possible that some module cause this?
User avatar
Franck
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 248
Joined: Tue Jun 12, 2007 1:29 pm
Location: France

Re: After upgrade from 1.12.1 to 2.0.1.1, content editing br

Post by Franck »

I think the soon to be released 2.1 version will fix it. I installed a pre-release version that fixed it on one of my 2.0.1.1 site. Strangely enough, I have no problem with editing on some other 2.0.1.1 installations.
hasanen
Forum Members
Forum Members
Posts: 38
Joined: Tue Feb 15, 2011 8:44 am
Location: Helsinki, Finland

Re: After upgrade from 1.12.1 to 2.0.1.1, content editing br

Post by hasanen »

Hi Tomek, yes, the fix is in the trunk version. The reason was that the $smarty object was null.

I posted about that few hours after starting this thread, but strangely that post has been disappeared. Has it been removed by moderators?
User avatar
Franck
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 248
Joined: Tue Jun 12, 2007 1:29 pm
Location: France

Re: After upgrade from 1.12.1 to 2.0.1.1, content editing br

Post by Franck »

hasanen wrote:I posted about that few hours after starting this thread, but strangely that post has been disappeared. Has it been removed by moderators?
I guess so.
Post Reply

Return to “CMSMS Core”