CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

error on assign in a smarty template
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=79&t=62133
Page 1 of 1

Author:  leolivier [ Fri Jul 27, 2012 5:21 pm ]
Post subject:  error on assign in a smarty template

In a template (which works fine in 1.10.3) I get the following error:

Code:
OMG! You broke this page.
Error: at line 656 in file D:\wamp\www\ph1.11\lib\smarty\sysplugins\smarty_internal_templatecompilerbase.php:

Message:

Syntax Error in template "96fe65b6569c1054e0dcbb74aa499c624f486433"  on line 90 "{assign var="movie"  value="http://www.youtube.com/v/`$item->videoid`&hl=`$item->lang`&fs=`$item->fullscreen_int`&rel=0&color1=`$item->color1`&color2=`$item->color2`&border=1&autoplay=`$item->autoplay`"}" missing "value" attribute

I am on svn 8201

Author:  Dr.CSS [ Fri Jul 27, 2012 6:08 pm ]
Post subject:  Re: error on assign in a smarty template

You need to show the 'before' code...

Author:  leolivier [ Sat Jul 28, 2012 6:29 pm ]
Post subject:  Re: error on assign in a smarty template

I finally understood what's happening!
Apparently, smarty (or at least the smarty parser in cmsms 1.11) does not manage tabs (not screen parts but \t) correctly any more...
In the line above there is a tab between var="movie" and value="...
I just removed the \t and the error moved to the next one 5 lines further...

Should be corrected I think...

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/