• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: [fixed?] Assigning template missing the {content} tag
PostPosted: Tue Jun 26, 2012 8:55 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Fri Jun 01, 2012 2:54 pm
Posts: 9
When trying to assign a template which is missing the {content} tag to a page, the server thorws the following error:

Code:
[Tue Jun 26 22:49:24 2012] [error] [client xxx] PHP Fatal error:  Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Call of unknown method '_compile_source'.' in /xx/xx/public_html/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:806
[Tue Jun 26 22:49:24 2012] [error] [client xxx] Stack trace:
[Tue Jun 26 22:49:24 2012] [error] [client xxx] #0 /xx/xx/public_html/modules/TinyMCE/stylesheet.php(141): Smarty_Internal_TemplateBase->__call('_compile_source', Array)
[Tue Jun 26 22:49:24 2012] [error] [client xxx] #1 /xx/xx/public_html/modules/TinyMCE/stylesheet.php(141): Smarty_CMS->_compile_source('temporary style...', '/* Start of CMS...', '/* Start of CMS...')
[Tue Jun 26 22:49:24 2012] [error] [client xxx] #2 {main}
[Tue Jun 26 22:49:24 2012] [error] [client xxx]   thrown in /xx/xx/public_html/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php on line 806


Although, it is possible to assign the template by choosing 'Set All Pages' in the Templates list.

Running beta2


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Assigning template missing the {content} tag
PostPosted: Tue Jun 26, 2012 9:59 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 6:44 pm
Posts: 8144
Location: Fernie British Columbia, Canada
Edit template in 1.11 should not allow you to commit if there is no {content} tag available.

That's where the bug lies.

_________________
Follow me on twitter
Please post system information from "Extensions >> System Information" (there is a bbcode option) on all posts asking for assistance.
--------------------
If you can't bother explaining your problem well, you shouldn't expect much in the way of assistance.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Assigning template missing the {content} tag
PostPosted: Wed Jun 27, 2012 9:13 am 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7678
Location: The Netherlands
calguy1000 wrote:
Edit template in 1.11 should not allow you to commit if there is no {content} tag available.

That's where the bug lies.

Confirmed new template without {content} can be saved (rev. 8121)

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return!



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [confirmed] Assigning template missing the {content} tag
PostPosted: Wed Jun 27, 2012 3:02 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Tue Oct 19, 2004 6:44 pm
Posts: 8144
Location: Fernie British Columbia, Canada
should be fixed in svn.

_________________
Follow me on twitter
Please post system information from "Extensions >> System Information" (there is a bbcode option) on all posts asking for assistance.
--------------------
If you can't bother explaining your problem well, you shouldn't expect much in the way of assistance.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [confirmed] Assigning template missing the {content} tag
PostPosted: Wed Jun 27, 2012 4:12 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7678
Location: The Netherlands
Confirmed fixed in rev. 8126

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return!



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting