[fixed] RegisterModulePlugin()

The members of the Dev team will place issues here that they consider to be solved.
Post Reply
Jos
Support Guru
Support Guru
Posts: 4016
Joined: Wed Sep 05, 2007 8:03 pm
Location: The Netherlands

[fixed] RegisterModulePlugin()

Post by Jos »

Every current module that has

Code: Select all

  function SetParameters()
  {
	  $this->RegisterModulePlugin();
Can not be called with the short tag anymore.

Tested with Gallery 1.4.4 and FormBuilder 0.7

Is this by intention?
calguy1000
Support Guru
Support Guru
Posts: 8169
Joined: Tue Oct 19, 2004 6:44 pm
Location: Fernie British Columbia, Canada

Re: RegisterModulePlugin()

Post by calguy1000 »

The SetParameters method has been deprecated (but not removed). it has been replaced by the InitializeFrontend() and InitializeAdmin() methods that are much more obvious.

For Reference purposes (going forward) the CreateParameter() calls should be done from within the InitializeAdmin method (so that parameters can show up inside the module help). The SetParameterType(), RegisterRoute(), RestrictUnknownParams(), and RegisterModulePlugin() methods should be called from within the InitializeFrontend() methods.

In order to minimize the backwards compatibility issues, I have modifed the CMSModule() class to call SetParameters() from within those two methods (InitializeFrontend() and InitializeAdmin()). This will be removed at a later date (Probably in 1.11 or 1.12).
Follow me on twitter
Please post system information from "Extensions >> System Information" (there is a bbcode option) on all posts asking for assistance.
--------------------
If you can't bother explaining your problem well, you shouldn't expect much in the way of assistance.
Jos
Support Guru
Support Guru
Posts: 4016
Joined: Wed Sep 05, 2007 8:03 pm
Location: The Netherlands

Re: RegisterModulePlugin()

Post by Jos »

fix confirmed
Post Reply

Return to “Closed Issues”