• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: conflict with menu & showtime2
PostPosted: Tue May 21, 2019 2:15 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Mon Dec 16, 2013 4:09 pm
Posts: 172
Hi I am running the latest version of cmsms 2.2.10

Together with BandB theme and the showtime2.

The bandb menu requires jquery 3.2.1.min to run correctly which is located at the bottom of the template.

But this jquery prevents the showtime2 from displaying. I have this set to Nivo Slider responsive.
If I comment out the jquery it then works but the menu is wrong. I have tried different settings in showtime2 but that doesn't help.

Any ideas please.

Thanks


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: conflict with menu & showtime2
PostPosted: Tue May 21, 2019 3:11 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Feb 25, 2009 4:25 am
Posts: 742
Location: Victoria, BC
I think Showtime2 has an option to not include jQuery. It's probably the fact that it's loading twice that breaks it, not necessarily the version.

Another option would just be to roll your own slideshow instead of using Showtime2. BandB uses Foundation, which has a built-in slider (https://foundation.zurb.com/sites/docs/orbit.html). You could use Gallery or LISE to manage the slides and customize your template using the example in the Foundation docs as a guide. This is what the BandB Pro theme does.

_________________
Not getting the answer you need? CMSMS support options


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: conflict with menu & showtime2
PostPosted: Wed May 22, 2019 1:52 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Mon Dec 16, 2013 4:09 pm
Posts: 172
Hi Thanks for you help.

I have managed to resolve the problem by changing the jquery to both being the same.

The showtime uses v 1.9.0 and the menu template uses 3.2.1

Not sure how to change the showtime so changed the template to 1.9.0

And it now works.

Someone else may get some benefit from this.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting Nation - Managed CMSMS Hosting