• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Vertaalbron incorrect?
PostPosted: Sat Dec 31, 2011 12:09 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Thu Jul 08, 2010 11:25 am
Posts: 55
Ha allemaal,

Volgens mij staan in het translation center de links naar het bronvertaal bestand niet langer correct. Mij viel namelijk op dat sinds kort in de SVN in de 'trunk'-map wordt gewerkt, in plaats van in de 'branches'-map zoals dat voorheen ging.

Sindsdien verschijnen de nieuwe/gewijzigde vertaalstrings niet meer in het translation center voor de core (deze verwijst in de URL immers ook naar de 1.10-branche als bron). Waarschijnlijk geldt dit ook voor de core-modules en de installer. Moet ik dit hier melden? Of kan ik dit beter even melden op het internationale board voor vertalers?

Groeten en alvast een gelukkig 2012!
Joost.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Vertaalbron incorrect?
PostPosted: Sat Dec 31, 2011 12:34 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7546
Location: The Netherlands
Hoi Joost

Ik zal er even naar (laten) kijken.

grt. Rolf

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return! [ Click here ]



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Vertaalbron incorrect?
PostPosted: Sat Dec 31, 2011 1:54 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member
User avatar

Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Posts: 7546
Location: The Netherlands
Reneh heeft de instellingen aangepast naar trunk (1.11 dus)
De laatste TC wijzigingen zullen niet meegenomen worden in 1.10.3

Goede jaarwisseling, Rolf

_________________
Image

Did my post help you solving a problem at your (customers) website and it saved you many hours of work? Great!! Consider buying me a cup of coffee in return! [ Click here ]



Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Vertaalbron incorrect?
PostPosted: Tue Jan 03, 2012 10:59 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Thu Jul 08, 2010 11:25 am
Posts: 55
Ha Rolf,

Top! Is dat ook weer geregeld!

De beste wensen voor het nieuwe jaar.
Groeten,
Joost.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
A2 Hosting