Vertaalbron incorrect?

Een board gericht op de NL-vertalingen van CMSMS en documentatie over CMSMS

Moderators: velden, Rolf

Post Reply
Joost de Bruijn

Vertaalbron incorrect?

Post by Joost de Bruijn »

Ha allemaal,

Volgens mij staan in het translation center de links naar het bronvertaal bestand niet langer correct. Mij viel namelijk op dat sinds kort in de SVN in de 'trunk'-map wordt gewerkt, in plaats van in de 'branches'-map zoals dat voorheen ging.

Sindsdien verschijnen de nieuwe/gewijzigde vertaalstrings niet meer in het translation center voor de core (deze verwijst in de URL immers ook naar de 1.10-branche als bron). Waarschijnlijk geldt dit ook voor de core-modules en de installer. Moet ik dit hier melden? Of kan ik dit beter even melden op het internationale board voor vertalers?

Groeten en alvast een gelukkig 2012!
Joost.
User avatar
Rolf
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 7796
Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Vertaalbron incorrect?

Post by Rolf »

Hoi Joost

Ik zal er even naar (laten) kijken.

grt. Rolf
- + - + - + - + - + - + -
LATEST TUTORIAL AT CMS CAN BE SIMPLE:
Migrating Company Directory module to LISE
- + - + - + - + - + - + -
Image
User avatar
Rolf
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 7796
Joined: Wed Apr 23, 2008 7:53 am
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Vertaalbron incorrect?

Post by Rolf »

Reneh heeft de instellingen aangepast naar trunk (1.11 dus)
De laatste TC wijzigingen zullen niet meegenomen worden in 1.10.3

Goede jaarwisseling, Rolf
- + - + - + - + - + - + -
LATEST TUTORIAL AT CMS CAN BE SIMPLE:
Migrating Company Directory module to LISE
- + - + - + - + - + - + -
Image
Joost de Bruijn

Re: Vertaalbron incorrect?

Post by Joost de Bruijn »

Ha Rolf,

Top! Is dat ook weer geregeld!

De beste wensen voor het nieuwe jaar.
Groeten,
Joost.
Post Reply

Return to “Vertalingen & Documentatie”