• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 11:11 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Tue Nov 16, 2004 4:17 am
Posts: 67
Location: Adelaide, Australia
Hi

Just getting introduced to this nice and simple CMS. Here is a simple Widget site. I have more to do on it visually to dress it up a bit but I think it is working okay except got the contact form.

http://www.esimplified.net/cms/madesimple/

I'd like to show it to those I think could be potential users of this system.

BTW How do I get rid of the Admin Link?

Thanks

Chris

_________________
Humble web designer
Adelaide, South Australia


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Sun Nov 28, 2004 1:56 pm 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jun 11, 2004 6:58 pm
Posts: 3332
Location: Fairless Hills, Pa USA
Very nice! Put a showadmin="0" in your dhtmlmenu tag and the admin link will disappear.

_________________
http://about.me/tedkulp


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 4:44 am 
Thanks Wishy

Refer my bug report thought - keep losing the tag in the content when I save the form which messes up the code and consequently you can't get to the Contact Page on this site.

Cheers

Chris


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 10:33 am 
Offline
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: Fri Jun 11, 2004 6:58 pm
Posts: 3332
Location: Fairless Hills, Pa USA
For now, turn off the WYSIWYG in the User Preferences when editing that page. I'll see if I can fix this, though, it starts getting tricky when you have to mess with htmlarea's internals.

_________________
http://about.me/tedkulp


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 9:10 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Tue Nov 16, 2004 4:17 am
Posts: 67
Location: Adelaide, Australia
Wishy

I have realised that I can user the Contact plugin already supplied and modfiy function.contact_form.php to build the form and of course this solves the problem.

I can add as many fields as I like with that though I have not worked out yet how to do get the checkboxes to send the values.

Cheers
Chris

_________________
Humble web designer
Adelaide, South Australia


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Fri Dec 10, 2004 7:32 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Tue Nov 16, 2004 4:17 am
Posts: 67
Location: Adelaide, Australia
I got those checkboxes - nothing wrong with them - just a stupid error my end.

Here is the code I used to extend the fields on the existing plugin (naturally thanks to Brett Batie who originally put this together).

=================================
function smarty_cms_function_contact_form($params, &$smarty) {

if (empty($params['email'])){
echo '
A email address to send to must be specified in order to use this plugin.
';
exit;
}else{
$to = $params['email'];
}



$style = true;
if (!empty($params['style']))$style = $params['style'];
$name = '';
if (!empty($_POST['name'])) $name = trim($_POST['name']);
$email = '';
if (!empty($_POST['email'])) $email = trim($_POST['email']);
$subject = '';
if (!empty($_POST['subject'])) $subject = trim($_POST['subject']);
$phone = '';
if (!empty($_POST['phone'])) $phone = trim($_POST['phone']);
$circle = '';
if (!empty($_POST['circle'])) $circle = trim($_POST['circle']);
$pentagon = '';
if (!empty($_POST['pentagon'])) $pentagon = trim($_POST['pentagon']);
$hexagon = '';
if (!empty($_POST['hexagon'])) $hexagon = trim($_POST['hexagon']);
$cross = '';
if (!empty($_POST['cross'])) $cross = trim($_POST['cross']);
$message = '';
if (!empty($_POST['message'])) $message = trim($_POST['message']);


if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=='POST'){
$extra = "From: \"$name\r\nReply-To: $email\r\n";
echo '
echo ($style)?' style="font-weight: bold; color: red;"':'';
echo '>';

if (empty($name)) {
echo 'Please Enter Your Name.';
}elseif (empty($email)) {
echo 'Please Enter Your Email Address.';
}elseif (empty($subject)) {
echo 'Please Enter a Subject.';
}elseif (empty($message)) {
echo 'Please Enter a Message.';
}elseif (!validEmail($email)) {
echo 'Your Email Address is Not Valid.';
}elseif (@mail($to, $subject, "
$name\n
$email\n
$phone\n
$subject\n
My interest is in\n
$circle - $pentagon - $hexagon - $cross\n\n
$message\n", $extra)){
echo "Your message was successfully sent.
";
return;
}else{
echo 'Sorry, the message was not sent. The server may be down!
';
return;
}

echo '';
}
?>

>
Your Name:>
Your Email Address:>
Subject:>
Phone:>

Widget enquiry:

Circle

Pentagon

Hexagon

Cross



Message:



}

function smarty_cms_help_function_contact_form() {
?>
=======================================

Cheers

Chris

_________________
Humble web designer
Adelaide, South Australia


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 6:33 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Jan 12, 2005 12:18 am
Posts: 131
Are the links at the foot of the page static or auto-generated? If so what did you use? I see the css for botmenu but when I do a google search all I find is endless links to botmenu.htm.

Nice work, very good colors.

\$1:
cross || pentagon || hexagon || circle
about us|| archived news || contact us || home


Last edited by jptechnical on Wed Feb 16, 2005 6:38 am, edited 1 time in total.

Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Comments appreciated
PostPosted: Wed Feb 16, 2005 6:37 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Tue Nov 16, 2004 4:17 am
Posts: 67
Location: Adelaide, Australia
I would like to say I was extremely clever - but I wasn't - they are manually created -I naturally would set it up for a client that there was ageneric to top button so site could be as automated as possible..

unless I knew someone cleverer than me..if that is possible :>

Thanks for the comments.

Cheers

_________________
Humble web designer
Adelaide, South Australia


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting