• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru
PostPosted: Sat Dec 07, 2013 4:44 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Tue Jan 24, 2012 12:34 am
Posts: 8
Ahoj všem, potřebovat bych poradit mam přepinaci tečky na jedné stránce takto

\$1:
<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Na dobírku" checked="checked" id="platba_dobirka" /><label for="platba_dobirka">Na dobírku</label>

<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Předem převodem" id="platba_prevodem" /><label for="platba_prevodem">Předem převodem</label>


Jak udělám to aby se mi na uplně jiné stránce vypsala zde vybraná hodnota. Nemohu na to přijít. Je to základní znalost ale i tak na to nemohu přijít.
Děkuju za radu


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru
PostPosted: Fri Dec 13, 2013 5:11 am 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Tue Oct 10, 2006 5:00 pm
Posts: 448
Location: Bratislava
V zavislosti na metode odoslania

{$smarty.get.zpusob_platby}

alebo

{$smarty.post.zpusob_platby}


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru
PostPosted: Sun Dec 15, 2013 12:04 pm 
Offline
New Member
New Member

Joined: Tue Jan 24, 2012 12:34 am
Posts: 8
Děkuji za reakci a radu.
Snažím se to nacpat do modulu Order a nefunguje mi to. Prvotní výběr mam na vytvořené stránce. Někde dělám chybu


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru
PostPosted: Thu Dec 19, 2013 10:19 am 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Mon Jul 25, 2011 9:44 am
Posts: 45
Location: Banská Bystrica/Slovakia
Tento istý problém riešim aj ja.
Neviem ani pridať nové polia napr. IČO a DIČ,

Do šablóny pre fakturačné údaje som pridal:
<span class="required">IČO: {$input_billing_ico}</span><br />

Nezobrazí ani textové pole na vpisovanie!

To isté urobím aj v šablóne potrvdenia objednávky:
IČO:{$billing->get_ico()}<br/>

A nefunguje to.

Ako keby sa nedaly v šablóne pridávať žiadne nové polia ??? .


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru
PostPosted: Thu Dec 19, 2013 11:14 am 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Wed Apr 01, 2009 6:03 pm
Posts: 186
Location: Plzen, CZ
DireStraits \DireStraits:
Děkuji za reakci a radu.
Snažím se to nacpat do modulu Order a nefunguje mi to. Prvotní výběr mam na vytvořené stránce. Někde dělám chybu

Udělej si na té stránce, kde máš volbu platby jednoduchý formulář, třeba:
\$1:
<form action="url-stranky-s-modulem-Orders" method="post">
<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Na dobírku" checked="checked" id="platba_dobirka" /><label for="platba_dobirka">Na dobírku</label>

<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Předem převodem" id="platba_prevodem" /><label for="platba_prevodem">Předem převodem</label>
<input type="submit" value="Pokračovat">


A na stránce, kde máš pak objednávkový formulář, přečteš tuto hodnotu pomocí {$smarty.post.zpusob_platby} tak, jak psal Kuzmany


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru
PostPosted: Thu Dec 19, 2013 11:58 am 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Wed Apr 01, 2009 6:03 pm
Posts: 186
Location: Plzen, CZ
mirecek \mirecek:
Tento istý problém riešim aj ja.
Neviem ani pridať nové polia napr. IČO a DIČ,

Do šablóny pre fakturačné údaje som pridal:
<span class="required">IČO: {$input_billing_ico}</span><br />

Nezobrazí ani textové pole na vpisovanie!

To isté urobím aj v šablóne potrvdenia objednávky:
IČO:{$billing->get_ico()}<br/>

A nefunguje to.

Ako keby sa nedaly v šablóne pridávať žiadne nové polia ??? .

V podstatě nedají, jediná možnost je namapovat v modulu Orders nějaké nevyužívané hodnoty z modulu FrontEndUsers (třeba State/Province) a pak si samozřejmě přepsat labely u těch daných vstupních polích na to, co chceš.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting