Hodnota vypsana v zavislosti na výběru

Česká/Slovenská podpora pro CMS Made Simple
Post Reply
DireStraits
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Tue Jan 24, 2012 12:34 am

Hodnota vypsana v zavislosti na výběru

Post by DireStraits »

Ahoj všem, potřebovat bych poradit mam přepinaci tečky na jedné stránce takto

Code: Select all

<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Na dobírku" checked="checked" id="platba_dobirka" /><label for="platba_dobirka">Na dobírku</label>

<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Předem převodem" id="platba_prevodem" /><label for="platba_prevodem">Předem převodem</label>
Jak udělám to aby se mi na uplně jiné stránce vypsala zde vybraná hodnota. Nemohu na to přijít. Je to základní znalost ale i tak na to nemohu přijít.
Děkuju za radu
kuzmany
Power Poster
Power Poster
Posts: 448
Joined: Tue Oct 10, 2006 5:00 pm
Location: Bratislava

Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru

Post by kuzmany »

V zavislosti na metode odoslania

{$smarty.get.zpusob_platby}

alebo

{$smarty.post.zpusob_platby}
DireStraits
New Member
New Member
Posts: 8
Joined: Tue Jan 24, 2012 12:34 am

Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru

Post by DireStraits »

Děkuji za reakci a radu.
Snažím se to nacpat do modulu Order a nefunguje mi to. Prvotní výběr mam na vytvořené stránce. Někde dělám chybu
User avatar
mirecek
Forum Members
Forum Members
Posts: 45
Joined: Mon Jul 25, 2011 9:44 am
Location: Banská Bystrica/Slovakia

Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru

Post by mirecek »

Tento istý problém riešim aj ja.
Neviem ani pridať nové polia napr. IČO a DIČ,

Do šablóny pre fakturačné údaje som pridal:
<span class="required">IČO: {$input_billing_ico}</span><br />

Nezobrazí ani textové pole na vpisovanie!

To isté urobím aj v šablóne potrvdenia objednávky:
IČO:{$billing->get_ico()}<br/>

A nefunguje to.

Ako keby sa nedaly v šablóne pridávať žiadne nové polia ??? .
User avatar
osxfil
Forum Members
Forum Members
Posts: 186
Joined: Wed Apr 01, 2009 6:03 pm
Location: Plzen, CZ

Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru

Post by osxfil »

DireStraits wrote:Děkuji za reakci a radu.
Snažím se to nacpat do modulu Order a nefunguje mi to. Prvotní výběr mam na vytvořené stránce. Někde dělám chybu
Udělej si na té stránce, kde máš volbu platby jednoduchý formulář, třeba:

Code: Select all

<form action="url-stranky-s-modulem-Orders" method="post">
<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Na dobírku" checked="checked" id="platba_dobirka" /><label for="platba_dobirka">Na dobírku</label>

<input type="radio" name="zpusob_platby" value="Předem převodem" id="platba_prevodem" /><label for="platba_prevodem">Předem převodem</label>
<input type="submit" value="Pokračovat">
A na stránce, kde máš pak objednávkový formulář, přečteš tuto hodnotu pomocí {$smarty.post.zpusob_platby} tak, jak psal Kuzmany
User avatar
osxfil
Forum Members
Forum Members
Posts: 186
Joined: Wed Apr 01, 2009 6:03 pm
Location: Plzen, CZ

Re: Hodnota vypsana v zavislosti na výběru

Post by osxfil »

mirecek wrote:Tento istý problém riešim aj ja.
Neviem ani pridať nové polia napr. IČO a DIČ,

Do šablóny pre fakturačné údaje som pridal:
<span class="required">IČO: {$input_billing_ico}</span><br />

Nezobrazí ani textové pole na vpisovanie!

To isté urobím aj v šablóne potrvdenia objednávky:
IČO:{$billing->get_ico()}<br/>

A nefunguje to.

Ako keby sa nedaly v šablóne pridávať žiadne nové polia ??? .
V podstatě nedají, jediná možnost je namapovat v modulu Orders nějaké nevyužívané hodnoty z modulu FrontEndUsers (třeba State/Province) a pak si samozřejmě přepsat labely u těch daných vstupních polích na to, co chceš.
Post Reply

Return to “Czech/Slovak - Česky/Slovensky”