• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Showtime a gallery
PostPosted: Sun Nov 04, 2012 11:34 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Tue Aug 28, 2012 7:49 am
Posts: 11
Zdravím, narazil som na problém s modulom showtime. Mám stránku kde ho využívam, a keď chcem dať do hociktoréj stránky obsah typu {gallery} a následne ju dám zobraziť, tak síce galéria mi nabehne v poriadku ale slider (showtime) sa tvárí ako keby nenačítal obrázky. Keď dám {gallery} prečo znova všetko funguje ako má. Aj keď do obsahu dám text všetko funguje.

Ďakujem za akúkoľvek pomoc


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Showtime a gallery
PostPosted: Mon Nov 05, 2012 7:30 am 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Mon Jul 25, 2011 9:44 am
Posts: 45
Location: Banská Bystrica/Slovakia
Ok používaš showtime aj galerry a oba moduly si nahrávajú jquery script (stačí len jeden)

Ja som to vyriešil tak, že som vymazal riadok v šablóne galérie viď obrázok v prílohe.
Samozrejme v module showtime si nechaj zaškrtnuté políčko nahrať jquery ;)

Keď to spravíš skú refresh ( F5) stránky a už by to malo išť.


Attachments:
jquery+showtime.png
jquery+showtime.png [ 21.37 KiB | Viewed 2073 times ]
Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Showtime a gallery
PostPosted: Mon Nov 05, 2012 2:30 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Tue Aug 28, 2012 7:49 am
Posts: 11
mirecek \mirecek:
Ok používaš showtime aj galerry a oba moduly si nahrávajú jquery script (stačí len jeden)

Ja som to vyriešil tak, že som vymazal riadok v šablóne galérie viď obrázok v prílohe.
Samozrejme v module showtime si nechaj zaškrtnuté políčko nahrať jquery ;)

Keď to spravíš skú refresh ( F5) stránky a už by to malo išť.

Ďakujem veľmi pekne, všetko funguje.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting Nation - Managed CMSMS Hosting