Me han desaparecido los iconos

La discusión del CMS Made Simple en español.

Moderator: hexdj

Locked
amotos
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Mar 01, 2016 8:02 pm

Me han desaparecido los iconos

Post by amotos »

Hola, acabo de instalar la 2.1 y a penas he modificado casi nada del tema Simplex, el problema es que en el footer (no en footer navigation) ahora no se muestran los iconos de Facebook, linked-in y Google+ (el resto de redes las he desactivado) y no encuentro los iconos en formato imagen dentro de los directorios....

¿alguien me echa un cable?

La web: www.motosonline.eu

Gracias por adelantado!!!!!!
User avatar
velden
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 3293
Joined: Mon Nov 28, 2011 9:29 am
Location: The Netherlands

Re: Me han desaparecido los iconos

Post by velden »

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at http://jmsolinfor.es/cms2/uploads/simpl ... mplex.woff. (Reason: CORS header 'Access-Control-Allow-Origin' missing).

Cross-Origin Request Blocked: The Same Origin Policy disallows reading the remote resource at http://jmsolinfor.es/cms2/uploads/simpl ... implex.ttf. (Reason: CORS header 'Access-Control-Allow-Origin' missing).
amotos
New Member
New Member
Posts: 2
Joined: Tue Mar 01, 2016 8:02 pm

Re: Me han desaparecido los iconos

Post by amotos »

Hi, i'm understand.... i've changed directory permissions jmsolinfor.es/cms2/uploads/simplex/fonts to 777 and 622 but the icons are'nt show
¿What more can i do?

Thanks!!

(sorry for my english, i'm from spain)
User avatar
velden
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 3293
Joined: Mon Nov 28, 2011 9:29 am
Location: The Netherlands

Re: Me han desaparecido los iconos

Post by velden »

You should make sure the fonts are loaded from the exact same domain as the rest of the website

'www.motosonline.eu' NOT IS 'www.jmsolinfor.es'

Perhaps you hard-coded the url to you font files (in your css I guess). Or maybe you have to clear the cache of CMSMS once <-- try this first

Check this: http://www.jmsolinfor.es/cms2/index.php
That works because the font files are loaded from the same domain.
Locked

Return to “Spanish - Español”