• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: cgbetterforms - debug type display
PostPosted: Thu Nov 23, 2017 11:42 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Oct 05, 2011 9:59 am
Posts: 52
I have a contact form that CGBetterForms form that uses the 'send an email based on the value of a field subject'. When I send the form, I get this output
Code:
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/modules/CGBetterForms/lib/Dispositions/class.DropdownEmailDisposition.php:77 - get_field
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/modules/CGBetterForms/action.default.php:115 - dispose
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/classes/class.CMSModule.php:1415 - include
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/modules/CGExtensions/CGExtensions.module.php:621 - DoAction
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/classes/class.CMSModule.php:1489 - DoAction
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/module.functions.php:106 - DoActionBase
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/classes/class.CMSModule.php:270 - cms_module_plugin
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/tmp/templates_c/7right_column^1a7f60074487f8a3cbe5706d466720e687b6d3f9_0.content.right_column.php:26 - function_plugin
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_template_resource_base.php:128 - content_5a16ad72806e16_74299298
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_template_compiled.php:172 - getRenderedTemplateCode
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:206 - render
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:216 - render
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:107 - _execute
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/classes/internal/class.CMS_Smarty_Template.php:20 - fetch
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/classes/internal/class.CMS_Content_Block.php:316 - fetch
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/tmp/templates_c/05f8bb99cae7f5f57f0441f1c827811819047666_0.tpl_body.15.php:62 - smarty_internal_fetch_contentblock
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_template_resource_base.php:128 - content_5a16ad72772f00_31477798
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_template_compiled.php:172 - getRenderedTemplateCode
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_template.php:206 - render
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:216 - render
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:107 - _execute
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/lib/classes/internal/class.CMS_Smarty_Template.php:20 - fetch
/home/sites/mydomain.com/public_html/test/index.php:158 - fetch

which looks like a debug output but I don't have debug switched on. Any ideas what has gone wrong with my form?


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: cgbetterforms - debug type display
PostPosted: Thu Nov 23, 2017 1:40 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Oct 05, 2011 9:59 am
Posts: 52
I should have mentioned that I'm using cmsms 2.2.3.1 and the latest version of CGBetterForms 1.1.4


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: cgbetterforms - debug type display
PostPosted: Tue Nov 28, 2017 11:43 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Oct 05, 2011 9:59 am
Posts: 52
In an effort to solve this I have upgraded to cmsms 2.2.4 and CGBetterForms 1.2 but I'm still getting the same result. If I switch on Debug, the output in my original question is repeated but without any other debug output.

Has no-one any idea what is happening with my form?


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: cgbetterforms - debug type display
PostPosted: Tue Nov 28, 2017 2:31 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Oct 05, 2011 9:59 am
Posts: 52
Delving into the module code I found that in CGBetterForms->lib->class.FORM.php t line 282 there is the code
Code:
stack_trace();die();
This is what caused the output I've been getting. Line 283 is a regular Throw_exception statement so I commented out line 282. Filling in my form again I now get the exception message 'Could not find a field with name subject (select) in field list'.
This is correct. There is no field with the name subject (select). However there is a field called subject. Further checking shows that the disposition Send output via an email depending on a dropdown/multi-option field incorrectly fills the select field with an extra (select) that can't be overridden. This is obviously a bug.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: cgbetterforms - debug type display
PostPosted: Mon Dec 04, 2017 5:13 pm 
Offline
Dev Team Member
Dev Team Member

Joined: Mon Nov 28, 2011 9:29 am
Posts: 3020
Location: The Netherlands
I'd recommend to file a bug report with as much details as possible.

http://dev.cmsmadesimple.org/bug/list/1393


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting