User defined tag error

The place to talk about things that are related to CMS Made simple, but don't fit anywhere else.
Post Reply
soportepro
Forum Members
Forum Members
Posts: 57
Joined: Fri Nov 04, 2011 10:10 pm

User defined tag error

Post by soportepro »

It was working. I upgrade php to 5.4 and now I cant save any modifications. The admin theme broke when I try to save the UDT, and i have to clic back in my browser to return
User avatar
Jo Morg
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 1813
Joined: Mon Jan 29, 2007 4:47 pm

Re: User defined tag error

Post by Jo Morg »

"There are 10 types of people in this world, those who understand binary... and those who don't."
* by the way: English is NOT my native language (sorry for any mistakes...).
Code of Conduit | CMSMS Docs | Help Support CMSMS
My developer Page on the Forge | Yet another blog about CMSMS
GeekMoot 2015 in Ghent, Belgium: I was there!
GeekMoot 2016 in Leicester, UK: I was there!
soportepro
Forum Members
Forum Members
Posts: 57
Joined: Fri Nov 04, 2011 10:10 pm

Re: User defined tag error

Post by soportepro »

CMSMS: 1.11.11
soportepro
Forum Members
Forum Members
Posts: 57
Joined: Fri Nov 04, 2011 10:10 pm

Re: User defined tag error

Post by soportepro »

I m testing the saving process...

I copy from my UDT few lines of code to create a new UDT, clic save and all ok

I re open this new UDT to add more lines (only few) and when I try to save it sent me a 401 file note found.

This is not related to the info inside my UDT because are mainly line comments.

This is an error, bug or what?
User avatar
Jo Morg
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 1813
Joined: Mon Jan 29, 2007 4:47 pm

Re: User defined tag error

Post by Jo Morg »

soportepro wrote:I copy from my UDT few lines of code to create a new UDT, clic save and all ok

I re open this new UDT to add more lines (only few) and when I try to save it sent me a 401 file note found.

This is not related to the info inside my UDT because are mainly line comments.
I just used over 500 lines of comments and the udt worked as expected:
  • - 3 lines of comments on a new UDT;
  • - saved;
  • - edited and pasted the rest of the lines;
  • - saved;
No problems whatsoever.
We need far more than the info you provided: we need specific steps to be able to reproduce the problem. Additionally, we need all data you can provide about the server configuration, error logs etc.
"There are 10 types of people in this world, those who understand binary... and those who don't."
* by the way: English is NOT my native language (sorry for any mistakes...).
Code of Conduit | CMSMS Docs | Help Support CMSMS
My developer Page on the Forge | Yet another blog about CMSMS
GeekMoot 2015 in Ghent, Belgium: I was there!
GeekMoot 2016 in Leicester, UK: I was there!
Post Reply

Return to “The Lounge”