• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Поддомены
PostPosted: Thu Aug 10, 2017 5:33 am 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Mon Sep 29, 2014 5:38 am
Posts: 54
Хочу сделать поддомены для городов.
Имеется список с страницами site.ru/moskva.html, site.ru/vladivostok.html и т.д. , как с помощью mod_rewrite получить moskva.site.ru ?

Мой .htaccess

Code:
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.site\.ru$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://site.ru/$1 [R=301,L]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !/$
RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.
RewriteRule ^(.*) %{REQUEST_URI}/ [R=301,L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.+)$ index.php?page=$1 [QSA]
RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Protocol} !=https
RewriteRule .* https://%{SERVER_NAME}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /index\.php\ HTTP/
RewriteRule ^index\.php$ http://site.ru/ [R=301,L]


Поддомены на хостинге созданы.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Поддомены
PostPosted: Mon Aug 21, 2017 10:56 am 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Thu Apr 26, 2012 8:38 pm
Posts: 983
Location: Ramenskoe
Вы в какую сторону хотите редиректить?

site.ru/moskva.html >> moskva.site.ru
или
moskva.site.ru >> site.ru/moskva.html


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Поддомены
PostPosted: Mon Aug 21, 2017 1:50 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members
User avatar

Joined: Mon Sep 29, 2014 5:38 am
Posts: 54
RewriteRule ^site\.ru/moskva\.html$ /moskva.site.ru?&%{QUERY_STRING}
или
RewriteRule ^site\.ru/moskva\.html$ /moskva.site.ru? [L,R=301]

Вроде так работало, я сделал по другому, завел поддомены вручную

в шаблоне прописал примерно следующее

Code:
{assign var=CurrentRoot value=$smarty.server.SERVER_NAME}
{if $CurrentRoot == 'site.ru'}
{$content1}
{elseif $CurrentRoot == 'moskva.site.ru'}
{$content2}
{elseif $CurrentRoot == 'vladivostok.site.ru'}
{$content3}
{/if}



Если подскажите способ как это все сделать динамически для кучи городов то вообще здорово будет.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
HostPapa CMS Made Simple hosting