• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: [solved] Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Error
PostPosted: Fri Sep 21, 2012 3:25 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat Feb 07, 2009 2:58 pm
Posts: 25
Bisher kein Problem:
Modulausgabe im Newsartikel
Seit CMS 1.11.2 und
Modul News 2.12.3
erzeugen Newsartikel, die Ausgaben anderer Module enthalten, z.B. Gallery oder Googlemap, bei mir "500 Internal Server Error".

Was mache ich falsch?

Vielen Dank für die Hilfe!


Last edited by networker on Sat Sep 29, 2012 5:07 pm, edited 1 time in total.

Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Error
PostPosted: Fri Sep 21, 2012 5:23 pm 
Gibt es nützliche fehler meldungen in php error log oder im Systemprotokoll, womit man was anfangen könnte?


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Error
PostPosted: Sun Sep 23, 2012 11:36 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat Feb 07, 2009 2:58 pm
Posts: 25
Leider nichts Brauchbares, nur "strict" Warnungen.

Übrigens: Bei einer frischen Installation 1.11.2 kann ich den Fehler beliebig reproduzieren.
Einfach in einen News-Artikel irgend ein Modul einfügen: Formbuilder, Gallery oder Map. Artikel aufrufen. Nach 15 Sekunden kommt "500 Script Fehler".

Allerdings ist alles beim gleichen Provider auf dem gleichen Account.

Bis bald
Christian


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Error
PostPosted: Fri Sep 28, 2012 4:54 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Wed Sep 13, 2006 4:41 pm
Posts: 272
Location: Belgium
Hi ! Sorry, I don't speak german. Just to say I have the same problem with Gallery + CGBlog.
On "features requests" http://dev.cmsmadesimple.org/feature_request/view/5473 you can see someone would like 'a bridge to other Modules".
So maybe it's no possible to get a galley in an article of news or blog.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Error
PostPosted: Fri Sep 28, 2012 9:05 pm 
Offline
Support Guru
Support Guru
User avatar

Joined: Wed Sep 05, 2007 8:03 pm
Posts: 4016
Location: The Netherlands
Kann es sein es hat etwas zu tun mit php Version 5.2, oder läuft deine Seite schon mit php5.3.

Versuch dann mal {cms_module module='Gallery' dir='...'} statt {Gallery dir='...'}

_________________


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Error
PostPosted: Sat Sep 29, 2012 1:21 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Wed Sep 13, 2006 4:41 pm
Posts: 272
Location: Belgium
{cms_module module='Gallery' dir='....'} works fine ! Solved for me.
Many thanks.
Vielen danke.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [solved] Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Er
PostPosted: Sat Sep 29, 2012 5:11 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Sat Feb 07, 2009 2:58 pm
Posts: 25
Works for me to. Also all other modules (FormBuilder, Maps etc).

Thank you!

Mit dieser Form des Modulaufrufes geht es wieder!

Vielen Dank für die Hilfe!


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: [solved] Modul in News-Artikel -> 500 internal Server Er
PostPosted: Mon Oct 01, 2012 6:03 pm 
Hey guys,
thanks for that piece of information :)

However, i got historical data in the system. Now, after upgrade to 1.11+ and Gallery 1.6 - all CGBlogs and News entries with galleries embedded are causing 500 error. Workaround to change from shortcut to full call with cms_module module=Gallery formula works OK, but can you give me some quick hint about old stuff?

And my client is also using Gallery plugin in WYSIWIG... ??? Any hints on that one would also be appreciated, thanks :)


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting