• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: Permissions
PostPosted: Thu Nov 30, 2006 11:25 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Nov 29, 2006 6:58 am
Posts: 53
I would like  to change Permissions.

It means:
One user  can  change  and  aktualisation  only one  page (for example home  or anly kontact).
And admin can change this Permissions  for every user.

Is it possible? 

Help me please.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Thu Nov 30, 2006 7:15 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Sun Mar 19, 2006 8:46 pm
Posts: 1198
Location: the Netherlands
Sure it's possible, admin permissions are in CMS Made Simple by default.
Check the "Users & Groups" menu entry in the admin.

Regards,
D


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 8:46 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Nov 29, 2006 6:58 am
Posts: 53
I don't understood.

I check the "Users & Groups" menu entry in the admin and I check user group and give permission "Modify Any Page" but I wont that this entry user group be able to change only one page (home) not  any page.

When I log in new user with this permission ("Modify Any Page") and I see in admin panel all pages and I can modify all pages.
This user should modify only one pages (for example  home).

is it possible ?



help


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 8:51 am 
You have to create a group (or edit editor group :)) that have NO permission "Modify any page" and put the users you want inside. Then you can go to page admin and add the users you want as additional editors (tab Options).

These users will see only this page(s).


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 12:44 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Nov 29, 2006 6:58 am
Posts: 53
ok  thanks very much.  It's working.

now I have a problem  with  created table in FCKeditor.
I don't see border, and I dont know why?

I try find somethink on forum but it doesn't work.

Could you help me ?

thanks


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 1:07 pm 
There's a problem with attached print stylesheet. If you delete this attachment, you will see the border.


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 1:53 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Nov 29, 2006 6:58 am
Posts: 53
ok  but how ?  and where ?


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Fri Dec 01, 2006 1:59 pm 
Go to admin panel menu layout > templates. Click there to the yellow/red CSS icon of your current template. On next page you will see all attached stylesheets. Click the trash icon on print stylesheet line.


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Mon Dec 04, 2006 7:39 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Nov 29, 2006 6:58 am
Posts: 53
I  delete print css    but    table  border  doesn't work.

I have  the same problem.  I create table with border value eq 1  and  I don't see  this border.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Tue Dec 05, 2006 5:18 am 
Can you post a link ?


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Tue Dec 05, 2006 7:47 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Nov 29, 2006 6:58 am
Posts: 53
no  because  I have on local server " KRASNAL".

I see border  when  I display  website    but  when  I  try  created  table  in admin panel (FCKeditor) I don't  see border.
table is ceated  but  I can't see border.

I delete print syle but    nothink was change.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Tue Dec 05, 2006 8:51 am 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Sun Mar 19, 2006 8:46 pm
Posts: 1198
Location: the Netherlands
A bug was posted for that in the FCK Editor tracker, but it hasn't been fixed yet.

Regards,
D


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Tue Dec 05, 2006 8:53 am 
Hmm, perhaps FCKEditor from CMSms version 0.13 will work better  ::) ...


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Permissions
PostPosted: Tue Dec 05, 2006 12:19 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Nov 29, 2006 6:58 am
Posts: 53
so  it means  that  we can't solve problem.

I trying  upgrading  fckeditor  to 1.0.2,  I  trying  TINY  editor  but  this  editor was  worse. some  icons don't display  and    display  some  kind of texts in  buttons.

But  when  I testing fckeditor in admin panel table borders are ok.

I don't  understood.


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
A2 Hosting