CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

[Solved] Hjälp med MLE 1.5.4b
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=22&t=33540
Page 1 of 1

Author:  Peppe [ Wed May 06, 2009 8:11 am ]
Post subject:  [Solved] Hjälp med MLE 1.5.4b

Hej jag hoppas någon kan hjälpa mig med några problem jag har med MLE 1.5.4b

Jag har engelska, svenska och finska som språk och jag har gått igenom, dokumentation, readme.first och de visuella hjälpfilerna.

Jag vill förstås få språkalternativen att visas i frontend för att kunna byta språk men endast det aktuella språket visas så jag kan inte byta språk.

Kryssar jag i "Show from DEFAULT_LANG if current lang is not ready:" så visas alla språk i menyn.

I backend när jag valt ett språk visas tomma rader av de inaktiva språken, skall det vara så?

Jag vet inte riktigt vad jag gör för fel och hoppas att någon vänlig själ kan hjälpa mig med det här.



Tack på förhand, Peppe

Author:  Coldman [ Thu May 07, 2009 5:34 am ]
Post subject:  Re: Hjälp med MLE 1.5.4b

Hej Peppe!

Såg att du har varit inne och skrivit lite under MLE forumet.
Har tyvärr aldrig använt MLE själv men jag ska försöka att sätta upp en installation ikväll för att gå igenom den.

Du använder MAMP va? På vilket OS? XP, Vista....

/Coldman

Author:  Peppe [ Thu May 07, 2009 8:35 pm ]
Post subject:  Re: Hjälp med MLE 1.5.4b

Fick hjälp med det här och svaret var väldigt utförligt av JiiPee. Jag fattar bara själv inte hur jag kunde missa det så totalt.
http://forum.cmsmadesimple.org/index.ph ... 06.15.html

Author:  Coldman [ Thu May 07, 2009 8:45 pm ]
Post subject:  Re: Hjälp med MLE 1.5.4b

Följde faktiskt din tråd där och såg att det löste sig.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/