• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Problem efter flytt av CMS till ny server, uppdaterad PHP och nytt OS
PostPosted: Sat Aug 04, 2007 1:14 pm 
Tjena

Körde Windows 2k3 med SP1 och php 4.xx. Körde då även mysql databasen på samma server och en äldre version än den jag kör nu

Har nu uppgraderat till Windows 2K3 R2 och php 5.2.3 och även flyttat mysql databasen till en annan server.

Kopierade all data och flyttade mysql datan till den nya databasen.

Allting verkade fungera finfint ända tills jag upptäckte visa tomma sidor medan andra fungerade klockrent. Sen i adin sektionen ser jag sidan men kör jag "preview" får jag ingenting

Har även provat att göra en nyinstallation med de nya grejerna men då laddas inte index.php från install mappen

Nån som har några tips? All hjälp jag kan få tar jag tacksamt emot

Niclas Norenheim


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Hosting Nation - Managed CMSMS Hosting