CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

<h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=20&t=79255
Page 1 of 1

Author:  Sendlingur [ Thu Oct 18, 2018 3:46 pm ]
Post subject:  <h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing

I'm trying to use this code in the content editor
\$1:
<div class="col-lg-4 col-md-5 col-sm-6 flex-box floor-descr">
   <a href="{cms_selflink href ="seemorepage"}" class="service-box">
      <h3>Text</h3>
       <p>More text text text text </p>
   <footer>
     <span class="see-more">See more</span>
   </footer>
   </a>
</div>


For some reason the content editor skips to render the <a></a> tags
But if I put this block in the template it shows with our problems.

I would rather not have to do that. What I need is to be able to paste it in the content editor.

Is there a way to do that without loosing the a tags?
Can anyone advise me on how I can manage to show this codeblock as it is?

Author:  Gregor [ Thu Oct 18, 2018 9:21 pm ]
Post subject:  Re: <h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing

Does the content editor have WYSISYG enabled? If so, disable it and try again.

Author:  DIGI3 [ Thu Oct 18, 2018 11:51 pm ]
Post subject:  Re: <h3> and <p> tags inside <a></a> tags not showing  Topic is solved

Although there are ways to configure the wysiwyg to not strip out certain tags, you're better off setting pages to not use wysiwyg if you're expecting pasted html.

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/