CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

Couple o questions...
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=2&t=79208
Page 1 of 1

Author:  smilesmile [ Mon Oct 08, 2018 4:43 pm ]
Post subject:  Couple o questions...

I've noticed a couple of "issues" that I wanted to see if anyone else had noticed.

First, sometimes when I hit the Logout menu item, I get:

Code:
Logging out. Redirecting to login page...


but it never redirects. It just sits there.

Second, when I create a new News item, I can never get it to submit unless I leave the start date and end date fields blank. I'm entering dates exactly like the pattern shown (i.e. '2004-09-24 08:00:00', without the single quotes, of course). I can submit the news item with the dates blank, then edit it. In edit mode, entering the dates works fine. The problem is with the initial submit.

Any ideas?

Thanks,

BR

P.S. My graphic design partner loved the prototype site I put together with CMS, so it looks like we'll be moving forward developing a client site with it. You guys aren't planning any major backend changes to CMS in the near future, are you? :D

Author:  DIGI3 [ Mon Oct 08, 2018 5:15 pm ]
Post subject:  Re: Couple o questions...

I think for both issues you may wish to leave the javascript console open (with preserve log checked) and see if there's any clues.

In the news module, the date fields are dropdowns, so how are you entering them in a particular pattern?
Attachment:
news_date.png
news_date.png [ 71.03 KiB | Viewed 383 times ]

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/