The new look of CMSMS website

General project discussion. NOT for help questions.
hotaru
Forum Members
Forum Members
Posts: 79
Joined: Mon Apr 17, 2006 5:38 pm

Re: The new look of CMSMS website

Post by hotaru »

I'm getting a red line *right* under the last row of text in each post - am I the only one who finds it kind of hard to read?  :-\
Signex

Re: The new look of CMSMS website

Post by Signex »

savagekabbage wrote: Thanks to Reneh for locating the issue that was causing the home page tabs to be funky. Unfortunately, it's due to a Firefox bug when a minimum font size is specified. Due to the fact that Firefox allows you to set a minimum font-size only in PX, while the site is coded in EMs, it causes a conflict.

Mark: Please take these steps and let me know if the tabs are still funky.

1 - In Firefox, navigate to Tools -> Options
2 - Click on the 'Content' tab.
3 - Click on the 'Advanced' button under Fonts & Colors
4 - Next to Minimum Font Size, select 'None' from the drop down list.
This Fixes the tabs for me, but my firefox is a default install so it will still look bad for anyone who has a minimum font-size specified, maybe its possible to specify the tab fonts in px so that you are sure everyone sees it correctly?
savagekabbage
Forum Members
Forum Members
Posts: 75
Joined: Mon Apr 23, 2007 3:51 pm
Location: Northern Virginia, United States

Re: The new look of CMSMS website

Post by savagekabbage »

Links in the post have been changed to blue. We removed the underlines from topic listings because we felt it made the screen too cluttered.
hotaru wrote: I'm getting a red line *right* under the last row of text in each post - am I the only one who finds it kind of hard to read?  :-\
Which browser & operating system are you running? Also please upload a screenshot if you can =)
savagekabbage
Forum Members
Forum Members
Posts: 75
Joined: Mon Apr 23, 2007 3:51 pm
Location: Northern Virginia, United States

Re: The new look of CMSMS website

Post by savagekabbage »

Signex wrote: This Fixes the tabs for me, but my firefox is a default install so it will still look bad for anyone who has a minimum font-size specified, maybe its possible to specify the tab fonts in px so that you are sure everyone sees it correctly?
I will try to look into a fix for this, unfortunately it's hard to do without specifying a pixel based font size, which causes problems of it's own, in a fluid layout.

It's very strange how some Firefox installations come with the minimum font-size specified, and some don't.
Last edited by savagekabbage on Wed Dec 19, 2007 7:22 pm, edited 1 time in total.
streever

Re: The new look of CMSMS website

Post by streever »

great work all!!!!
User avatar
Dr.CSS
Moderator
Moderator
Posts: 12678
Joined: Thu Mar 09, 2006 5:32 am
Location: Arizona

Re: The new look of CMSMS website

Post by Dr.CSS »

That fixed it for me also, default install of Firefox, you may be able to do some conditional CSS for all but Ff...

XPsp2, Ff 2.0.0.11...

May want to look at the head in this SS...

http://multiintech.com/forum.cmsms.png
Check ver. CMSMS, PHP, server OS, in System Information page.
Default content http://multiintech.com/defaultcontent/
People are Wonderful
Business is Great
Life is Terrific
Ever wonder what happened to the Album module? Well it is alive and well.
http://album.multiintech.com/
Image
stopsatgreen
Power Poster
Power Poster
Posts: 322
Joined: Sat Feb 04, 2006 1:24 am
Location: London, England

Re: The new look of CMSMS website

Post by stopsatgreen »

I'm getting the tabs problem; Firefox 2 on Ubuntu. See attached screengrab.
Attachments
Screenshot.png
Pierre M.

Re: The new look of CMSMS website

Post by Pierre M. »

Hello,
savagekabbage wrote: Links in the post have been changed to blue. We removed the underlines from topic listings because we felt it made the screen too cluttered.
And what about links in signatures ? I see them all black.
And what are your feelings about bold ? I use it for helpfull posts : "it is 444, not 644, you n00b !"

Pierre M.
savagekabbage
Forum Members
Forum Members
Posts: 75
Joined: Mon Apr 23, 2007 3:51 pm
Location: Northern Virginia, United States

Re: The new look of CMSMS website

Post by savagekabbage »

stopsatgreen wrote: I'm getting the tabs problem; Firefox 2 on Ubuntu. See attached screengrab.
Thanks, but this has been covered in the topic before. It's a problem with Firefox and a minimum font-size setting. We're working on a solution.
Pierre M. wrote: And what about links in signatures ? I see them all black.
This is fixed now, thanks!
Pierre M. wrote: And what are your feelings about bold ? I use it for helpfull posts : "it is 444, not 644, you n00b !"
Hmm, bold seems to be working just fine for me. I just made a quick change to the CSS though, see if it's working now.
User avatar
Nullig
Power Poster
Power Poster
Posts: 2380
Joined: Fri Feb 02, 2007 4:31 pm
Location: Comox Valley, BC

Re: The new look of CMSMS website

Post by Nullig »

What's wrong with the forge?

If you click on any of the links under modules, you get a "Page Not Found" message.

Also, the line in the forum posts is back.

Nullig
User avatar
Nullig
Power Poster
Power Poster
Posts: 2380
Joined: Fri Feb 02, 2007 4:31 pm
Location: Comox Valley, BC

Re: The new look of CMSMS website

Post by Nullig »

The forge appears to be working again.

Nullig
savagekabbage
Forum Members
Forum Members
Posts: 75
Joined: Mon Apr 23, 2007 3:51 pm
Location: Northern Virginia, United States

Re: The new look of CMSMS website

Post by savagekabbage »

Nullig wrote: The forge appears to be working again.
There was a tag that needed to be removed, thanks for reporting it.

Which black line are you referring to?
Vin

Re: The new look of CMSMS website

Post by Vin »

Hi! This new layout really deserved the winning place in the competition!

Now I'm not sure whether it is good to submit it here, but I think it would make sense to add an "More modules" link to the "Modules" page which would lead to the forge, because I think it is now rather unintuitive for folks to search for the modules in the Development -> CMSMS Forge. The list of the modules mentioned on the modules page can even lead to a wrong assumption that those are the only modules out there. Just my opinion...
Pierre M.

Re: The new look of CMSMS website

Post by Pierre M. »

Hello,

thank you for fixing links, links in signatures and bold.

Pierre M.
wilfried

Re: The new look of CMSMS website

Post by wilfried »

The menu does not working in IE 6 and IE 5.5  (no submenus are shown) - i have posted it earlier.
Post Reply

Return to “General Discussion”