CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

Same word different language
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=15&t=75052
Page 1 of 1

Author:  azilgaard [ Sun Jun 12, 2016 3:25 pm ]
Post subject:  Same word different language

Hello,
This is a small issue, I know, and it has been asked and answered before but I was unable to post a reply because the old thread was too old, and I was asked to start a new thread... so bear with me.

I've been working in the Translation Center (TC) recently. In my language several words are the same as in English like Status, Alias, Type, Downloads among many others.

What happens is that the TC doesn't recognize the translation so it looks as if a certain number of translations are still missing.

In the old thread it was suggested that you put an empty character before or after the word. At first it appears to work, but when I hit the Submit Changes button TC reverts this action.

It's a small issue... still it would be very nice if you could readily see which translations are in fact complete! This would also serve as a welcomed validation of your work translating everything - it's really not always a simple or easy task!

Would it be possible to have something like a checkbox next to the translation field to indicate that a word doesn't need translation because it's identical to the English word?

One more question: What do the yellow borders around some of the fields mean? The translated text is very similar, but NOT identical to the English text so what's up with the yellow?

Author:  reneh [ Thu Jul 28, 2016 11:29 pm ]
Post subject:  Re: Same word different language

Yeah this is a known "issue".
Its made FR about a way to mark it so right side are accepted as translated even if equal to english.

Keep us bugged!

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/