• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2 languages
PostPosted: Fri Mar 23, 2012 8:35 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Jun 10, 2009 12:25 am
Posts: 116
Is there a way I can run 2 languages on an installation.

Default English with a simple button that will switch it to French or German.

Google translate of course, but I just want two languages with a quick switch button

Thanks


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: 2 languages
PostPosted: Sat Mar 24, 2012 4:37 am 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Sat Jul 12, 2008 3:50 am
Posts: 425
Location: Zeist, Netherlands
Currently there is no such button.
You may have a look at these items:
viewtopic.php?t=58214&p=267504
and
viewtopic.php?f=4&t=48112&hilit=language

Frank


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
A2 Hosting