• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: site pakt csshover.htc niet!
PostPosted: Wed Jan 03, 2007 10:34 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Jan 03, 2007 10:25 am
Posts: 42
Yoo,

Beste wensen allemaal!

Submenu's onder site: www.zorgelooszakelijk.nl/saas werkt onder ie6 nog niet helemaal goed de rest zoals firefox of ie7 werken het wel.

Het probleem ligt aan csshover.htc.

Normaal moet code zo uitzien:

HTML Code:




Na uploaden vanuit cms krijg ik:

HTML Code:



Onder statische manier werkt hij perfect zie: http://www.zorgelooszakelijk.nl/ietest/

Weten jullie misschien een andere oplossing hoe ik csshover.htc toch aan het praat kan krijgen ?

Mussel,
Muske


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: site pakt csshover.htc niet!
PostPosted: Sat Jan 13, 2007 12:00 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Fri Jan 12, 2007 11:48 pm
Posts: 45
did you ever get a solution to this? I see your site is working.

any help is appreciated.

thanks


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: site pakt csshover.htc niet!
PostPosted: Sat Jan 13, 2007 12:09 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Sun Mar 19, 2006 8:46 pm
Posts: 1198
Location: the Netherlands
De code moet in ieder geval tussen {literal} en {/literal} staan, anders raakt Smarty in de war van de { en } tekens.
Hoe heb je de code "ge-upload vanuit CMS"? Je kunt de code het beste in de template zetten denk ik (en niet vanuit de WYSIWYG/content editor toevoegen - als je dat wel doet, dan in ieder geval in "Source" view en met de literal tags eromheen).

@ethical: you have a similar problem?
I'll translate the above: the code must be placed between {literal} and {/literal}, otherwise Smarty will get upset by the { and } characters. I think it would be best/easiest to place the code in the template and not add it through the WYSIWYG/content editor (if you're using the WYSIWYG at least use the "Source" view and surround the code with literal tags).

Groeten/regards,
D


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: site pakt csshover.htc niet!
PostPosted: Mon Jan 15, 2007 1:51 pm 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Fri Jan 12, 2007 11:48 pm
Posts: 45
thanks so much!

I use freetranslation.com to get the gist of a post when it looks like it applies to my problem (its not the best but it gives me the idea)

John


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: site pakt csshover.htc niet!
PostPosted: Tue Jan 16, 2007 8:55 am 
Offline
Forum Members
Forum Members

Joined: Wed Jan 03, 2007 10:25 am
Posts: 42
Top hij werkt nu perfect harstikke bedankt Dee!


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Hosting Nation - Managed CMSMS Hosting