site onbereikbaar na installatie laatste core-versie 2.2.11

Nederlandse ondersteuning voor CMS Made Simple

Moderators: velden, Rolf

mev
Power Poster
Power Poster
Posts: 349
Joined: Wed Apr 25, 2007 5:00 pm

Re: site onbereikbaar na installatie laatste core-versie 2.2

Post by mev »

Klopt het inderdaad dat je geen db prefix had?
Nee dat klopte inderdaad juist niet, oftewel: de prefix er nu weer ingezet (op : 'cms_').
En gues what:
HIJ DOET HET WEER !!! :D :D :D

Tristan je bent een held, bloemen en heééél veel dank!
Pffff, na uren zoeken, zoiets sufs als 'n weggevallen prefix uit 'n config als oorzaak... hoe dAt kon en waarom 'k daar finaal overheen keek, joost mag 't weten. Waarschnlk stekeblind geworden...

Maar blij dat jij met een frisse en/of kritische blik je afvroeg of dat wel klopte.
Nee: geweldig!

Erg fijn aan dit forum dat er meestal wel mensen zijn die meekijken/denken !

Overigens was 't dus niet de max execution time (had die net eerst verhoogd, maar nopp). Dat er 'n aantal niet-standaard dingen in de config staan, kan ook kloppen, die site is al 12 jr oud en die werden bij upgrades kennelijk gewoon meegenomen. Staan er nog steeds in, maar daar zat 't em dus niet in.

Allemaal hartelijk dank
willemijn
mev
Power Poster
Power Poster
Posts: 349
Joined: Wed Apr 25, 2007 5:00 pm

Re: site onbereikbaar na installatie laatste core-versie 2.2

Post by mev »

In de backup van alle webbestanden van vóór voor deze upgrade staat er nog wel gewoon een prefix in de config.php.
Heb daar helemaal niks aan gedaan, waarom zou ik?

Zou het kunnen zijn dat er in het upgrade-script naar versie 2.2.11 iets zit die dat verwijdert??
Of iets op de servers missch die zoiets forceert??
tristan
Dev Team Member
Dev Team Member
Posts: 321
Joined: Tue May 02, 2006 10:58 am
Location: The Netherlands

Re: site onbereikbaar na installatie laatste core-versie 2.2

Post by tristan »

Als het upgrade script je 2.2.10 config niet goed heeft kunnen inlezen, wat de foutmelding doet vermoeden, en je alle db info zelf helemaal hebt ingevoerd in stap 4 dan zou het zomaar kunnen dat de prefix niet opnieuw in de config wordt gezet aangezien je die ook niet kan invoeren in stap 4 bij een upgrade.
Post Reply

Return to “Dutch - Nederlands”