CMS Made Simple Forums
https://forum.cmsmadesimple.org/

Lise exporteren
https://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=13&t=77803
Page 1 of 1

Author:  erpee [ Sat Jan 06, 2018 8:25 am ]
Post subject:  Lise exporteren

Ik zoek en zoek maar kan het niet vinden.

Op een testsite heb ik een Lise module ontwikkeld.

Hoe kan ik deze nou zo eenvoudig mogelijk overzetten (inclusief alle data, templates e.d.) naar de productiesite?

Lise versie:1.3.1

Author:  Rolf [ Sat Jan 06, 2018 9:57 am ]
Post subject:  Re: Lise exporteren

Voor normale module moet je deze instelling in de config.php plaatsen https://docs.cmsmadesimple.org/configur ... loper_mode Maar content zal niet mee gaan.
Hoe dit voor LISE gaat kan ik niet zeggen, heb de module nog nooit gebruikt... :)

Author:  erpee [ Sat Jan 06, 2018 10:12 am ]
Post subject:  Re: Lise exporteren

Rolf \Rolf:
Voor normale module moet je deze instelling in de config.php plaatsen https://docs.cmsmadesimple.org/configur ... loper_mode

Mooi, Die kende ik nog niet. Blij Mee.

Dan nu nog een handige oplossing voor dit stukje ...
Rolf \Rolf:
Maar content zal niet mee gaan.
Hoe dit voor LISE gaat kan ik niet zeggen, heb de module nog nooit gebruikt... :)

Author:  Rolf [ Sat Jan 06, 2018 10:48 am ]
Post subject:  Re: Lise exporteren

Je kunt natuurlijk de module tabellen uit de database exporteren en importeren in de nieuwe site database. Maar... zoals gezegd ik ken LISE niet, weet niet of je dan alle instellingen mee neemt.
Zorg voor een backup en proberen!

Author:  Jo Morg [ Sat Jan 06, 2018 1:14 pm ]
Post subject:  Re: Lise exporteren

Sorry I have to reply in English :)...
LISE has it's own export/import feature in the main module. Using this feature both the module and data are saved in a XML file. Just export any of the modules of the list and import on the other site from the same page of the module. Hope this helps.

Author:  erpee [ Sat Jan 06, 2018 1:42 pm ]
Post subject:  Re: Lise exporteren

A reply in English is no problem at all....

Thanks for your tip. I forgot to look in LISE module itself for the export function.

Dûhhh. ::)

Anyway, it works like a charm.

Author:  Rolf [ Sat Jan 06, 2018 3:01 pm ]
Post subject:  Re: Lise exporteren

erpee \erpee:
I forgot to look in LISE module itself for the export function. Dûhhh. ::)

erpee \erpee:
Waarom zou het direct goed moeten gaan? Dan is alle lol weg ...

;D

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/