• twitter image
  • facebook image
  • youtube image
  • linkedin image
Language: CMS Made Simple Czech CMS Made Simple France CMS Made Simple Spain CMS Made Simple Hungary CMS Made Simple Russia CMS Made Simple Netherlands

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Sun May 14, 2006 1:47 pm 
Hallo,

Wanneer ik een aantal symbolen gebruik zoals één of een ' dan zet hij dit allemaal om in dit: 驮 '
De opsommingstekens worden veranderd in vraagtekens. Kan iemand mij hiermee helpen?


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Sun May 14, 2006 2:06 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster

Joined: Sun Mar 19, 2006 8:46 pm
Posts: 1198
Location: the Netherlands
Hoi,

Je gebruikt die tekens gewoon bij het aanpassen van een pagina en die vreemde tekens verschijnen dan in het front end (niet in de editor) ofzo?


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Mon May 15, 2006 11:36 am 
Als ik bijv. "één" in de texteditor zet dan doet hij het goed, wanneer ik op aanpassen klik veranderd hij het in een raar symbool. Dit symbool wordt ook op de front pagina weergegeven


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Mon May 15, 2006 2:04 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Wed Feb 09, 2005 9:30 pm
Posts: 282
Location: behind my desk
hoe staat je locale en je encoding (config.php)

Een zoektocht in het forum gaf trouwens erg veel hits op je probleem, misschien kan je zelf ook eens zoeken?
http://forum.cmsmadesimple.org/index.ph ... ml#msg2414
Het aantal Nederlandstalige gebruikers van dit systeem is nog steeds erg beperkt. Mocht je vragen hebben dan maak je veel meer kans in het Engelstalige gedeelte.

_________________
Mambo sucks, that's why I am here.
Now they call it Joomla, but it still sucks!

CMSMS rules!


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Tue May 16, 2006 7:34 pm 
Dit komt waarschijnlijk door het gebruikte charset.
Ga naar Admin > Site Admin > Global Settings  en kijk wat er bij metadata staat achter charset


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Tue May 16, 2006 7:55 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Wed Feb 09, 2005 9:30 pm
Posts: 282
Location: behind my desk
Mesmer \Mesmer:
Dit komt waarschijnlijk door het gebruikte charset.
Ga naar Admin > Site Admin > Global Settings  en kijk wat er bij metadata staat achter charset

Daar staat standaard niets ingevuld.

_________________
Mambo sucks, that's why I am here.
Now they call it Joomla, but it still sucks!

CMSMS rules!


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:38 pm 
petert \petert:
Mesmer \Mesmer:
Dit komt waarschijnlijk door het gebruikte charset.
Ga naar Admin > Site Admin > Global Settings  en kijk wat er bij metadata staat achter charset

Daar staat standaard niets ingevuld.


Ik heb net de laatste beta versie geinstalleerd en daarbij staat daar standaard wel wat


Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Wed May 17, 2006 3:01 pm 
Offline
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: Wed Feb 09, 2005 9:30 pm
Posts: 282
Location: behind my desk
Mesmer \Mesmer:
petert \petert:
Mesmer \Mesmer:
Dit komt waarschijnlijk door het gebruikte charset.
Ga naar Admin > Site Admin > Global Settings  en kijk wat er bij metadata staat achter charset

Daar staat standaard niets ingevuld.


Ik heb net de laatste beta versie geinstalleerd en daarbij staat daar standaard wel wat

ik gebruik cmsms al jaren, er staat niets.
Misschien als je een nieuwe install doet dat er iets wordt ingevuld, maar na updates op zeker niet.
Vertel eens wat er bij jou in staat.

_________________
Mambo sucks, that's why I am here.
Now they call it Joomla, but it still sucks!

CMSMS rules!


Top
  Profile  
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
 Post subject: Re: Probleem met verschillende symbolen.
PostPosted: Thu May 18, 2006 12:57 pm 
petert \petert:
ik gebruik cmsms al jaren, er staat niets.
Misschien als je een nieuwe install doet dat er iets wordt ingevuld, maar na updates op zeker niet.
Vertel eens wat er bij jou in staat.





Top
   
 
Share On:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
A2 Hosting