Search found 27 matches

by kmesd62
Sun Dec 20, 2020 3:29 pm
Forum: The Lounge
Topic: XML download of formbuilder data
Replies: 1
Views: 1499

Re: XML download of formbuilder data

So, i have done a bit more research googling (of 'cmsms' and 'xml') and found a link to an older version of FEU: https://github.com/tedkulp/FrontEndUsers/blob/master/FrontEndUsers.module.php . There are also some stale xml modules, but the data is going in the opposite direction. Not checked the cur...
by kmesd62
Wed Dec 16, 2020 7:24 pm
Forum: The Lounge
Topic: XML download of formbuilder data
Replies: 1
Views: 1499

XML download of formbuilder data

Hi I'm looking to have a user refresh records in a local database from data being captured in formbuilder on a production cmsms site. The refresh would be on demand from the local application. The login creds would be captured at the local end for presentation to cmsms but the user should not need t...
by kmesd62
Thu Jan 23, 2020 7:20 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Problem with .htaccess and forcing https
Replies: 4
Views: 1408

[SOLVED] Problem with .htaccess and forcing https

thanks @johnboyuk1 - worked a treat. Cheers
by kmesd62
Wed Jan 15, 2020 11:48 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Problem with .htaccess and forcing https
Replies: 4
Views: 1408

Problem with .htaccess and forcing https

I am using CMSMS 2.2.12 on a site and recently upgraded the hosting to a package that came with an SSL cert. I modded the config file and direct https requests now work fine, but when I try forcing http requests to https in the .htacess file, any browser I try the site on displays an 'err_too_many_r...
by kmesd62
Fri Jul 19, 2019 9:08 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Upgrading from 1.11 - module server error
Replies: 3
Views: 942

Re: Upgrading from 1.11 - module server error

Thanks guys for the advice... I bit the bullet and upgraded module XML manually and eventually got the core to version 2.2.10, so am back to 'push-button upgrades' - happy days! A salutary lesson in letting a core version drop too far behind the current release! As noted, still a few snags to sort i...
by kmesd62
Sat Jul 13, 2019 9:34 am
Forum: CMSMS Core
Topic: Upgrading from 1.11 - module server error
Replies: 3
Views: 942

Upgrading from 1.11 - module server error

[Edited to enable BB Code] Hi This is probably outside the limits of support, but... I am trying to upgrade a 1.11.10 install [oops]. Have got stuck almost at the first step as the Module Manager is reporting "A problem occurred communicating with the module server". As suggested in this and other p...
by kmesd62
Sun Jul 08, 2018 2:35 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: NewsletterMadeSimple gets stuck
Replies: 1
Views: 708

Re: NewsletterMadeSimple gets stuck

I've similar had similar problems, discussed here that were associated with the background processing used to send the mails no longer behaving as expected. The post has some hints from calguy on checks you can make. For me the issue was as a result of the change of the background job processor from...
by kmesd62
Tue Mar 20, 2018 10:16 pm
Forum: The Lounge
Topic: How to handle unsubscribes from NMS dynamic recipient list?
Replies: 0
Views: 1544

How to handle unsubscribes from NMS dynamic recipient list?

Hi I am planning to use a dynamic recipient list in NMS using data extracted from FEU with a (as yet unwritten) UDT. My question is: how could I handle 'unsubscribe' requests from the dynamic list? (Preferably with a single click/confirm) I'm presuming the native NMS unsubscribe link wouldn't/couldn...
by kmesd62
Tue Mar 20, 2018 9:31 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Background Job Manager apparently not working
Replies: 4
Views: 1785

Re: Background Job Manager apparently not working

An update iro the 'received 0 response' audit log entries: I pinpointed the module code with the tests that generated the log entries to my hosting provider, who considered the null response "could be connected to the fact that we do not allow loopback connections which is effectively what this woul...
by kmesd62
Sun Mar 04, 2018 4:07 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Custom content / protected content
Replies: 2
Views: 889

Re: Custom content / protected content

thanks Rolf for the prompt response... in my 1.11 set up i displayed menu/navigator nodes according to the user's privileges, and tested this as follows: {if !$node->extra1 or $ccuser->memberof($node->extra1) } thus in 2.x, the test for a non-protected (and ok to display) node would seem to be: $nod...
by kmesd62
Sat Mar 03, 2018 7:47 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Custom content / protected content
Replies: 2
Views: 889

Custom content / protected content

I”ve just noticed that since upgrading to cmsms 2.0 last year that login/custom content on one site is no longer working (viz input boxes disappeared from login form, prompts still there)... this looks like a substantive change, e.g. from -> to :: syntax in templates that might also explain a 500 er...
by kmesd62
Mon Dec 11, 2017 8:56 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Newsletter Made Simple - jobs starting but not sending
Replies: 4
Views: 1567

Re: Newsletter Made Simple - jobs starting but not sending

Quick update on this: I have tried NMS with a clean install of CMSMS 2.2.4, and still not able to get NMS mails to send even after the cron job has run which leads me to think i'm either not setting CMSMS up correctly or there is something I need to set up/enable/configure correctly on the server, a...
by kmesd62
Sun Dec 10, 2017 7:59 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Newsletter Made Simple - jobs starting but not sending
Replies: 4
Views: 1567

Re: Newsletter Made Simple - jobs starting but not sending

Thanks Calguy for the prompt response... in terms of a) i can see error and access logs in the host control panel, but the error log doesn't have any entries relating to the test period (c. 1700 hrs). Sample at end of post, in case it's of use. In terms of b) I amended the config file as you describ...
by kmesd62
Sun Dec 10, 2017 3:19 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: Newsletter Made Simple - jobs starting but not sending
Replies: 4
Views: 1567

Newsletter Made Simple - jobs starting but not sending

I'm using CMSMS 2.2.4 and NMS 2.13.1, but can't get NMS jobs to send. Test mails sent from the new test tab arrive OK. This CMSMS install has been steadily upgraded over 5-6 years from 1.10 onwards; The NMS was last known to be working at about CMSMS 1.12, before I upgraded to CMSMS 2.2.3.1 a couple...
by kmesd62
Wed Dec 06, 2017 1:39 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Background Job Manager apparently not working
Replies: 4
Views: 1785

Background Job Manager apparently not working

Hi I have jobs from NMS, News and no module in the Background Job Manager. All jobs are listed as started, but there is no indication that any has completed; (viz no emails from NMS). The NMS entries all begin "Initialize sending of job..." [Edit]. The admin log has a steady stream of entries from C...

Go to advanced search