Search found 720 matches

by JohnnyB
Fri Nov 24, 2017 5:20 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Activation checkbox not displayed for some pages
Replies: 5
Views: 1589

Re: Activation checkbox not displayed for some pages

What version of the CMS are you using? It would be helpful to post your system information: https://docs.cmsmadesimple.org/troubleshooting/tips#system-information I tried to reproduce the issue from the latest post and cannot make more than one default page. I suspect there is something wrong with t...
by JohnnyB
Fri Mar 31, 2017 6:23 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: preview selected, but temp data not found
Replies: 18
Views: 5822

Re: preview selected, but temp data not found

Can you turn off mod_security, if the host has it on?
by JohnnyB
Fri Mar 31, 2017 2:07 am
Forum: CMSMS Core
Topic: preview selected, but temp data not found
Replies: 18
Views: 5822

Re: preview selected, but temp data not found

Maybe obvious but be sure to clear the cache from the system maintenance screen anytime server configs change. As far as the sticky bit, it sounds like it would be ok. What has your host said? There should be a php error log or Apache log that can be looked at to see the actual problem. Without some...
by JohnnyB
Thu Mar 30, 2017 11:13 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: preview selected, but temp data not found
Replies: 18
Views: 5822

Re: preview selected, but temp data not found

You might try a session save path above your public_html so, if you have a path like, home/your-account/public_html/ do something like create a /tmp/ inside of /your-account/ But, the right thing to do is to contact your host and verify that PHP configs and user permissions are set correctly. It is ...
by JohnnyB
Wed Mar 29, 2017 10:49 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: preview selected, but temp data not found
Replies: 18
Views: 5822

Re: preview selected, but temp data not found

Likely that the permissions of your host's /tmp/ directory are set wrong. The permissions prevent access to applications running on their user accounts. Unfortunately, all you can do is specify your own /tmp directory like you did. Glad it worked.
by JohnnyB
Wed Mar 29, 2017 5:52 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: preview selected, but temp data not found
Replies: 18
Views: 5822

Re: preview selected, but temp data not found

I wonder if this is normal chmod permission for
session_save_path: /tmp (1777)
by JohnnyB
Wed Oct 21, 2015 1:35 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: [SOLVED]Single Page Website using CMSMS 2.0
Replies: 10
Views: 2386

Re: Single Page Website using CMSMS 2.0

Not sure if it is helpful, but you can now keep smarty templates on your web server as flat files. For example, you can have a "my-custom-smarty-template.tpl" with CMSMS and Smarty tags located in your file system and then include that into a template that is part of the Design Manager. You'll need ...
by JohnnyB
Wed Oct 14, 2015 1:44 pm
Forum: Feature ideas
Topic: Disable MicroTinyMCE checkbox
Replies: 6
Views: 3094

Re: Disable MicroTinyMCE checkbox

You can create a custom tinymce_config.js file by copying the one that comes with MicroTiny. There are tinymce 'rules' that can disable automatically forcing a new paragraph. Check out the TinyMCE version 4 documents for the tiny.init() You create a custom tinymce_config.js file by using the same "m...
by JohnnyB
Wed Oct 14, 2015 1:36 pm
Forum: CMSMS Core
Topic: Problems with News and Search page
Replies: 7
Views: 2070

Re: Problems with News and Search page

There is a News setting to set the news detail page (not related to the search page). Your config.php has to be writeable. Usually 0644 or 0664 will work. What htaccess file did you copy? You should write your own. You can use the htaccess.txt example from the docs but each environment is different ...
by JohnnyB
Tue Oct 13, 2015 3:26 pm
Forum: [locked] Installation, Setup and Upgrade
Topic: [SOLVED] New install version 2.x
Replies: 4
Views: 1623

Re: New install version 2.x

The annoying IE alert box will be fixed in an upcoming release. It is not an error but how IE handles a deprecated ajax setting. All other browsers handle it silently... It is ok to ignore for now.
by JohnnyB
Tue Oct 13, 2015 2:40 pm
Forum: The Lounge
Topic: [SOLVED] - Content submit error - 2.0.1.1
Replies: 7
Views: 1631

Re: Content submit error - 2.0.1.1

Can you post your system information for the install showing the error? Someone might see something there that can be helpful.
by JohnnyB
Tue Oct 13, 2015 1:42 pm
Forum: Modules/Add-Ons
Topic: [NOT REALLY SOLVED] CGSmartImage Responsive images?
Replies: 4
Views: 857

Re: [NOT REALLY SOLVED] CGSmartImage Responsive images?

Maybe check bug reports for it in the Forge in case something similar has been reported. And, if not and you think it is a bug, submit a bug report following the instructions here, http://forum.cmsmadesimple.org/viewtopic.php?f=7&t=8002 to get your bug report looked at.
by JohnnyB
Tue Oct 13, 2015 1:36 pm
Forum: The Lounge
Topic: [SOLVED] - Content submit error - 2.0.1.1
Replies: 7
Views: 1631

Re: Content submit error - 2.0.1.1

The only thing that jumps out at me with a quick look is <meta name=\"description\" content=\"xxxxx"> no escaping \ before the closing " at the end. Which isn't something you would directly control. But, just in case, check your content="" value in the page's metadata section or in your global setti...
by JohnnyB
Tue Oct 13, 2015 1:21 am
Forum: [locked] Installation, Setup and Upgrade
Topic: [SOLVED] New install version 2.x
Replies: 4
Views: 1623

Re: New install version 2.x

I think I was able to reproduce while in the Content Editor -- are you getting the same alert box as the attached image?
by JohnnyB
Tue Oct 13, 2015 1:11 am
Forum: [locked] Installation, Setup and Upgrade
Topic: [SOLVED] New install version 2.x
Replies: 4
Views: 1623

Re: New install version 2.x

in Internet Explorer I get an error when I hit the Cancel or Submit button in Edit Content, Edit Template, or Edit Stylesheet.
Which version of Internet Explorer? Which Windows version?

Go to advanced search